• 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 24
Всички имаме коли, нали ?
profesionalist_wood - майстор
Добре де, Не виждате ли, че на записа от "11 април" всъщност има дата, която показва, че клипът е от 2013-а година? Това е стар клип от ютуб, който очевидно се е използвал от въпросния Ангел заради някой друг лайк? Не че се опитвам да замажа поведението на идиота в голфа...но работата почва да смърди.
nv952 - майстор
profesionalist_wood написа:
Не виждате ли, че на записа от "11 април" всъщност има дата, която показва, че клипът е от 2013-а година? Това е стар клип от ютуб, който очевидно се е използвал от въпросния Ангел заради някой друг лайк? Не че се опитвам да замажа поведението на идиота в голфа...но работата почва да смърди.
:shock: А ти чувал ли си че може би дата и час се сверява отделно :!:
Тва не е смартфон че да се свери когато си пуснеш WI-FI
Момчето го даваха по БТВ и си показа мотора..ся ти искаш да кажеш че и това ли си измисля?

Иначе видеото е гледано 600 000 пъти за 4 дни!
Всичките певци и певици да си съберът гледанията в ютуб за 4 дни ...никъФ шанс нямат да го минат :lol:

Прикачен файл

2015-04-15 00.04.35.png
hidrazin - майстор
nv952 написа:
...Иначе видеото е гледано 600 000 пъти за 4 дни!...
И какво от това? :!:
:partyman:
hrpankov - специалист
...абе-е-е-е, и аз не ги жаля много-много моторджиите, ама-а-а чак такива работи не съм правил........
stanetzz - специалист
Aз пък се чудя, дали не може модераторът да я разчисти вече тая тема? Или да отцепи последните 2 страници в тема със заглавие, примерно "Защо мразя мотористи, велосипедисти, Смарт-ове и всякакви подобни двуколесни и двуместни" . Много омраза, много злъч, много нещо. Бил изпреварил на непрекъсната, та затова си заслужавал да умре, едва ли не. В едно друго четиво се казва "Който е безгрешен, нека той да хвърли камък". Не ви ли се е случвало изнервени да изпреварите при първа възможност бавно возило, зад което сте се тътрили с километри? Макар и на непрекъсната, след като сте преценили, че няма да създадете опасност за околните? А?
kuger - майстор
Никога, ама никога не съм си позволявал да засека било мото... или вело..... Само се чудя, защо се мислят за безсмъртни, или правилата за тях не важат? Като видя такива на пътя, особено вело..., ми настръхва косата. На рокерите правя път, те са бързи и се изнасят за късо време. Но, мразя тия, дето на опашка за светофар се правят на всемогъщи /пак им правя път, да се махат, не обичам проблеми/. Тия не разбират ли, че са беззащитни, като бебета? Нали, като го чукна , и ще го събират с лопата?
А какви пичове от тях има! Правя му място, обръща се и ми вдига палец, как да не го уважаваш такъв? Обаче има и много редки ла...на!
hrpankov - специалист
....добре де, а снощи по бТВ гледахте ли какво е правило туй пиШле 3-4км преди това???... абе то било много тъпо ПИшЛЕнце! .....пък и се жалва после!!!....
hidrazin - майстор
Аз не виждам някой тук да оправдава това "ПИшЛЕнце".
Това обаче не променя факта че много голяма част от мотористите и велосипедистите нито спазват правилника,
нито ги прави по-малко нагли и нахални по пътищата.
:partyman:
hrpankov - специалист
....посъветвай ме как да го напиша тогава?....
но искам ДВА отговора:
а) първият сега.....
б) вторият когато ти се случи нещо подобно....
......настоявам за първият твой (Ваш) отговор!!!.....
nikolovvd - майстор
Идиоти всякакви. На 11 Април пътувайки от Видин за Ямбол, на околовръстното на София, в момента в който тръгвам да завивам надясно, за да се влюча в магистралата, един ме изпревари от дясно и продължи направо, въпреки че поне 200-300 м по-рано съм пуснал мигалките.
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 24

Тема "Клипове от видеорегистратори в България." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: