Нека намерим най-тънките цени.
ttt - специалист
anabolicbeast написа:
ttt написа:
Удара на верта е потрес, по добре да не бяха писали че има удар ...
Колега, ти какво очакваш от удар на акумулаторен винтоверт? Пробвал съм и Бош и Макита, дори при тях на някои модели е по-слаб. Единствено един ДиУолт ме впечатли. Да не очакваш да е като перфоратор?
Не съм и очаквал да е като перфоратор. Споменах го за да не се подвеждат хората заради удара.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
themask написа:
n_a написа:
Мкм мкм все пак отидох до магазина и естествено взех последната маса. Толко ме е яд на мен, че още е в кашона. Имаше цял кош пълен с шини.... или там каквто наричат това странно нещо
Защо те е яд? :)
Ей-сега щи кажа
Защото беше ясно, че
Абе, масата ми за гладене е по-стабилна!
Кой каза, че има такава маса и я ползва? Моля да ми пошушне, за какво я ползва. Наистина моля
themask - специалист
n_a написа:
themask написа:
n_a написа:
Мкм мкм все пак отидох до магазина и естествено взех последната маса. Толко ме е яд на мен, че още е в кашона. Имаше цял кош пълен с шини.... или там каквто наричат това странно нещо
Защо те е яд? :)
Ей-сега щи кажа
Защото беше ясно, че
Абе, масата ми за гладене е по-стабилна!
Кой каза, че има такава маса и я ползва? Моля да ми пошушне, за какво я ползва. Наистина моля
Еди сподели за масата... него ще бием :axe: :-D
EDI - майстор
Що бе, аз на тая маса рендосвам 4 метрови греди 12Х12, вий ша ма бийти.Е, моята е от КАУФЛАНД :-D ама тая е същата, като я гледам на снимките.Ми понатегнете малко болтовете де, да стане стабилна. :lol: В кашона няма как да е стабилна, требе да се извади.
nikolson - майстор
Бре-е-е, голямо мрънкане, голямо чудо. Хем се натискате, хем...Като не ви харесват ги връщайте. Тези неща, за тези пари-толкоз.
За масата-и аз бях на кантар да ходя, ама се отказах. Бях сигурен, че е за лека работа. Пише 100кг товароносимост. Блазнеше ме заради подвижния плот, който се ползва и за стяга. Оставам си обаче на варианта "направи сам".
ZEDYCUS - майстор
Масата си е много удобна за местене и мобилна работа на място. Особено за направа на връзка с дибли със шаблон върху ПДЧ плоскости, стягаш вертикално и действаш с бормашината и шаблона, без да държиш плоскостта. :wink: . Имам същата от Кауфланд(навремето бяха по 25лв бройката :-D ) С Еди сме ги взели по едно и също време. Пише, че издържа 100 кг и е верно, аз съм 95кг качвал съм се да стигна горни шкафове, но не стъпвайте по средата на МДФ профила с дупките, няма да издържи :lol: Ако мърда при фрезоване стъпвам на напречния долен профил.
Одеве минах през Лидъл Тракия, поне там не са се чудили за масите нямаше вече( не видях, не заглеждах за тях много), но имаше поне 8бр водачи, след мен останаха 7. :partyman:

За Тома Неверни по обед ще поработя малко и ще снимам аджеба как се използва за фрезоване на място . :partyman:
themask - специалист
Гледам по медиите - полицията прави акция "скорост". Минавам през LIDL Опълченска в София - 2 полицейски коли (независимо една от друга) с по 4ма полицаи на паркинга... Явно пълното заглавие на акцията е "скорост към магазина".
Единият полицай се сдоби със зеге, другите не ги видях :-D
Иначе няма пари за бензин и ходим със скъсани кубинки =D>
Между другото там все още има ъглошлайфи, машината за канали, за заточване на свредла, градински помпи и какво ли още не.
nikolson - майстор
themask написа:
Те са държавни.
themask - специалист
nikolson написа:
themask написа:
Те са държавни.
Така, де - като ме обраха, полицаят обясни в прав текст, че не е мотивиран да си свърши работата, защото видиш ли нямали бензин, принтерът в районно си бил негов, хартията също... Чий го дири тогава на тази работа? Риторични въпроси. Айде да не се отплесваме, че е странична и просторна тема. :partyman:
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Абе хора, като хванах да вадя масата от кашона, огънах сгъваемото и! Ми то това като го ритна веднъж и го пиши посукано. Може да е по същите чертежи на кауфландската, но е правена от станиол.
И аз заради плота я исках.
Разбира се, ама съвсем нищо не ми пречи да вкарам малко квадрат в краката и готово

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: