Нека намерим най-тънките цени.
pachosz - специалист
Аз сутринта си взех само комплект ножове за прободен трион на Парксайд. После пробвах единия, отрязах в 4 см. плот отвор за мивка 80х50 см. и много добре режеше. Дано издържи поне още 1-2 мивки преди да сдаде багажа. Ако издържи, значи са добри.
themask - специалист
n_a написа:
Викаш, просто да не я ритам?
:lol: Да, особено странично.
lov - майстор
Приказките и мераците излязоха в повече тоя път.Аз по принцип не съм фен на магазина и имам само няколко неща които смятам че ми трябват. И понеже хвърлям око на темата сега на връщане минах от там и изненада. Всички машини от промоцията по доста бройки само тази маса която коментирате не я мернах Но пък и изненадата продължи след като видях нещо за което се карах с управителя. Налична колонна бормашина. Е само една бройка но по това време след предишното надскачане е изненада. Всъщност останах с впечатление че правят и някаква разпродажба на други артикули.

Прикачен файл

IMG_20150416_193739.jpg

Прикачен файл

IMG_20150416_193745.jpg
vasko9999 - специалист
[quote="daniel.zhelyazkov"]Някой може ли да ми каже метчиците и флашките хубави ли са?

Да определено са хубави.В комплекта има и по-редки размери като 7мм(не се сещам кои още) които трудно се намират.А ПЪК ЗА 15лв. са направо без пари .20лв. е нормалната цена.
ivanov6600 - специалист
Здравейте в събота ще има ръчен циркуляр на батерий. Какво ще кажете? Мисля да си го взема, че ми трябва циркулярче за рязане на дъски ей такива леки и нежни работи.
stan73 - майстор
EDI написа:
n_a написа:
Абе хора, като хванах да вадя масата от кашона, огънах сгъваемото и! Ми то това като го ритна веднъж и го пиши посукано. Може да е по същите чертежи на кауфландската, но е правена от станиол.
И аз заради плота я исках.
Разбира се, ама съвсем нищо не ми пречи да вкарам малко квадрат в краката и готово
Е, това вече е проблем, ако наистина се огъват самите крака.На моята са стабилен квадрат, не е дебелостенен, ама няма огъване.Как успя да огънеш тези крака само при вадене. :?
И аз имам подобна маса (вероятно е същата), но е брандирана като Бъджет. Купих я преди доста време от Практикер. Съвсем малко съм я ползвал, но сякаш не е токлова кекава, колкото пише другият колега. Върши работа...
Още се чудя за стягата/шина от 30 лева. Купих я, но ми се вижда скъпа (като за толкова), а и се чудя за какво ще ми върши работа (купих я щото много я похвалихте) ... ?
Valkooooo - специалист
Някой пробвал ли е зегето? Одеве минах и гледах колко много бройки има от двата акумулаторни инструмента! Аз искам да си взема , но май ще изчакам циркуляра в събота :?
ZEDYCUS - майстор
Oбещах да покажа водача и масата(кауфландска 1към 1 с лидълската) в действие , ма няма да е днес -забравих телефона в колата. :lol: Утре по обед ще постна две снимки, държи се лидълския водач, фрезовах по него.
А на Кауфландската маса ако напънеш ламаринките на сгъвача , също ще се огънат. Ма те услилие не носят никакво, само задържат краката да не се отворят повече.
Но като само ги гледате, па не работите с тях тъй ще е. :razz: :partyman:
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Радвам и се бе, омърморих я и сега ще е вовеки здрава
И обещах да не се спъвам и да не я ритам
KingLin - майстор
Като чета за огъването и се сещам за един филм с Бъд Спенсър и Терънс Хил къде големия Спенсър огъваше разни винкели и гаечни ключове :lol:
Ама пък през цялото време си мисля че n_a е от женски пол и хич не ми се връзва :lol: :lol: :lol:

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: