Препоръчайте евтин ъглошлайф под 100 лв за диск 230мм.За сега съм се спрял на един RTR(230мм 2000w premium) за 90 лв,но като го пуснахме лагера му тракаше все едно мели камъни,а уж е нов
иначе 2г гаранция и сервиз има.Искаше ми се от лидл да взема някакъв ,че там гаранцията най-много ме устройва,но в момента имат само по-малкия модел.От кауфланд също
Ще се ползва за гранит.По принцип малката ми макита си ги реже без проблеми и загряване,но да не го съсипя все пак.
- 1
- 2
Нека намерим най-тънките цени.
nanobanano
- специалист
18 мнения в "Препоръчайте евтин шлайф 230мм"
mitko64
- майстор
Изчакай месец, месец и половина, очертава се МАЙ това http://www.lidl.de/de/parkside-winkelsc ... a1/p194877 . Не е лошо, според мене е класи на това на Валерйййй Груп(на тези съм война обявил, така, че мнението ми е субективно) малко му трака редукторът, но това не му пречи да реже и най- дебелите железа. Ама за неметал, особено там гранити, мрамори с диамантина, бих се доверил на българското Спарки(около 180- 200 лв).
nanobanano
- специалист
В крайна сметка взех райдер.За сега е добре с една евтина диамантина,но намерих само на 180 mm
koveslav
- майстор
Райдер имат неща които работят прилично.Но като едни истински китайци,все изак....т по нещо отгоре.Преди 5-6 години,за около 30лв от някаква промоция взех един 115мм Райдер за сервиза,че за всяка дреболия се налагаше да мъкна машина от работилницата си. Обаче се оказа много корава душа-какви ли не автомобилни детайли е нарязал,шлайфал след заварка и т.н. и т.н. Един от най-големите му тестове беше нарязването на "филийки" от Ф50 прътов материал-нямаше време да се ходи за големия шлайф,а и имаше достатъчно налични дискове.Справи се с цели 4броя с минимални паузи.До тук добре,но все пак един ден отказа.И познайте от какво се предаде-пластмасовата щанга,която е връзката между пусковия бутон и ел.ключето се оказа че опира при движението си по статорните намотки и ги е протрила.Китайска му работа....а всичко друго беше в перфектно състояние,въпреки издевателствата върху машинката.
nanobanano
- специалист
Ще видим колко ще изкара.Има 2 години гаранция,а ако изкара поне толкова ще е супер.Все пак няма да седи в шкафа,а ще бачка.А живот и здраве ,след това ако има пари ще е макита.
ESPACE
- майстор
- На линия
Ако ще го ползваш в прахоляци ще се изненадам ако и месец устиска. И после всеки ремонт трае точно по 1месец, колкото е максималния срок. Истината е че подобни марки не стават за истинска професионална работа. Лично изпробвано преди години с ъглошлайф Skil и перфоратор Raider. Трагична история.
- 1
- 2
Тема "Препоръчайте евтин шлайф 230мм" | Включи се в дискусията:
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook:
Имаш нужда от подходящ професионалист за дома?
- Преустройство, ремонт и реновиране
- ↳ Вашите ремонти
- ↳ Кухня
- ↳ Баня
- ↳ Дневна
- ↳ Спалня
- ↳ Детска
- ↳ Градина
- ↳ Коридор
- ↳ Тераса и балкон
- Направи сам
- ↳ Направи сам
- ↳ Ремонтирай сам
- ↳ Къде е по-евтино?
- ↳ Дърводелство
- ↳ Ел. инструменти
- ↳ Металообработване
- ↳ Конкурс "Направи сам 2012"
- Строителство
- ↳ Всичко за вилата
- ↳ Къщи
- ↳ Саниране
- ↳ Хидроизолация
- ↳ Пасивни и нискоенергийни сгради
- Сухо строителство
- ↳ Окачени тавани
- ↳ Преградни стени и предстенни обшивки
- ↳ Сухи и повдигнати подове
- ↳ Декоративни елементи - колони, трегери, сводове и др.
- ↳ Всичко за гипскартона и гипсфазера
- Въпроси и Отговори
- ↳ Полезни съвети
- ↳ Автомобили
- ↳ Партньори
- ↳ Боядисване и Декориране
- ↳ Вентилация, климатици и термопомпи
- ↳ Водоснабдяване и канализация.
- ↳ Всичко за ремонта
- ↳ Електротехника
- ↳ Отопление
- ↳ Газификация
- ↳ Електроника и Схеми
- ↳ Газобетон
- ↳ От всичко по малко
- ↳ Компютри и периферия
- ↳ Уеб дизайн, PHP, MySQL, JavaScript, HTML..
- ↳ Мобилни устройства, GSM-и
- ↳ Нека се запознаем
- ↳ Recycle Bin
- Статии
- ↳ Практични решения
- ↳ Качване на снимки
- ↳ Какви статии искате?
- ↳ Готварство, туршии и зимнина
- ↳ Отмора и шеги
- ↳ От нищо нещо
- ↳ Не е за вярване
- ↳ Литература