Ама мръсно подсъзнание.
Ето я водач-стягата в действие. Още като я купих и я изтествах,ко не вършеше работа да я връщам. Намерих си одеве телефона, не бяха го краднали, почивали са снощи.
Фрезата да не се бърка с Макита, Ориент е.
Дали не са свършили тези маси, да мина да си купя една...
П.С: Ходих, няма ни една останала по нашите Лидъли, ама каката на касата каза че мога да си поръчам и по телефона и ще ми доставят в магазин по мой избор, въпроса е последно струва ли си масичката или не за такава гимнастика, най-вече стягата как е?
Много русьенци бре И представяте ли си мойта, овиканата маса, да е била последната.... Поръчвайте я. Парите са никакви за това което е масата. И не е въртел.
След тая снимка разбрах и как е била ритната масата!
Та малко да изкажа мнение за зегето:
1.Струват ми се малко завишени възможностите за рязане на дърво - 80мм ще са му множко. Според мен до 50мм ще е възможно да се справи, но това ще го кажа чак след няколко седмици като се прибера. Вчера го тествах на ПДЧ 15мм та от там са ми разсъжденията.
2.Днес го отворих поради доста странните звуци, които издава особено в ниските обороти поради съмнение за липса на грес(ще приложа и снимки). Грес имаше, но много свободно си ходеше из механизма и от 1.5 линейни метра сряз имаше доста стружки в греста, ако се ползва по-стабилно не знам какъв ще е ефекта. Отделно греста ми се стори редичка за такъв тип механизъм, съдя по това, че скоро си отварях и Спаркито за ревизия след доста години работа и останах изненадан колко добре изглежда - като ново е, без грам мизерия в греста. Другата разлика е, че при Спаркито има кечета, които държат греста на по-ключовите места и така греста не се разхвърча настрани по корпуса.
3.След 1,5 метровото тестване редуктора беше топличък, което не съм го усещал при Спаркито за доста повече работа.
Закачвах водача до другия дето имам от Ташев Галвинг па се оказа, че лидълския е за точно 1 метър дължина детайл, ташевския е за 1,25 м детайл. Ма кой да чете, като купува.