Нека намерим най-тънките цени.
gogyto - специалист
Да му се невиди и късмета, каките на телефона бачкали до 15ч. днес....остана за понеделник ама дали ще ме огрее кой знае :D
@n_a благодаря за съвета :cool: :partyman:
dadko - майстор
n_a написа:
Парите са никакви за това което е масата. И не е въртел.
Аз бих казал-" За колкото пари- толкова маса"
Купих я, че да не съм валат от Лидл тая седмица, щото от винтоверт се въздържах ;-)
Еми- афиф е. Спестили са от материала отвсякъде. То верно, че ако квадратната тръба беше по- дебелостенна- масата нямаше да е тези пари, но- определено са икономисали метал. И разпънките са от тънка ламарина и крачетата. Тествах я с моите седемдесет и нещо килца- не помръдна, но това не промени първото ми впечатление. Който не си я е взел, а е възнамерявал- да не съжалява чак толкова.

И като гледам разглобеното зеге- се чудя ??? каква е тая мания да разглобявате машинките веднага, след като ги купите??? Преди време някой беше разглобил винтоверт-да види какви са му частите вътре, друг- да провери колко грес са сложили...
vsm - напреднал
Не се нервете за масата, в Евромастер я има същата даже и
цената е същата.
Това е най елементарната от масите.
Аз си я купих, поне не съм чак прехластнат толкова, ще върши работа.
С малко побългаряване, ще стане и за стягане на детайли като стяги.
Като помощна си е добре за тия пари........са и калинки ли :-D
lov - майстор
dadko написа:
И като гледам разглобеното зеге- се чудя ??? каква е тая мания да разглобявате машинките веднага, след като ги купите??? Преди време някой беше разглобил винтоверт-да види какви са му частите вътре, друг- да провери колко грес са сложили...
Аз лично след толкова строшена техника дето ми е минала през ръцете на нещо което се води еднодневка вземе ли да ми издава странни звуци още в началото щом имам възможност ще погледна и ако няма да ме кара просто ще го върна. Каналокопача дето го разглабях си имаше гресчица колкото трябва ама цвъкната вътре с дозатора където е удобно. Ма това че още в началото зъбните двойки ще са на сухо на кого му пука. Е вярно като загрее порядъчно ще се смаже щото ще натече но файдата никаква. Като знам че двойките са вероятно само със закалка и то каквато се е получила напънеш ли ги от началото така ще изкара малко до след гаранцията. А пък ако не бях му се вторачил да извадя главата от винта на 100% щеше в един прекрасен момент да даде фира.
Iliev Labs - специалист
Мдаа...
И аз отварям всичко.
Нема старо, нема ново. И нема разлика марка или менте.
Просто не ме страх, но то няма нищо страшно.
В 99 процента от случаите е полезно и не личи :-D
anabolicbeast - специалист
dadko написа:
Не виждам какъв е проблемът при положение че машината е моя и аз съм и броил парите. Отворих я защото възнамерявам да я ползвам по-дълго време, а ако има проблем да я върна докато е време. Ако не искате да се качват такива снимки нямам нищо против!
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
vsm написа:
цената е същата.
:-D
Ей, чш, провинциалистите разчитаме на кварталния супермаркет, къф Евромастер
vsm - напреднал
n_a написа:
vsm написа:
цената е същата.
:-D
Ей, чш, провинциалистите разчитаме на кварталния супермаркет, къф Евромастер
Не е нужно да ривете :? на 30 км от Русе е :idea:
http://www.euromasterbg.com/pages/contacts
nanobanano - специалист
3 града в България не е цялата провинция.
al4o - специалист
anabolicbeast написа:
dadko написа:
Не виждам какъв е проблемът при положение че машината е моя и аз съм и броил парите. Отворих я защото възнамерявам да я ползвам по-дълго време, а ако има проблем да я върна докато е време. Ако не искате да се качват такива снимки нямам нищо против!
Снимките не пречат.Лошото е че в тази тема ще се затрият :)

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: