Понеже парцела ми е бил изоставен, познайте къде са контейнерите на квартала. Да, пред нас са 2 броя и никой не ги иска пред тях (защо ли ). Проблема за мен е явен - макар да има известна култура на ползване, все ще се намери някой да хвърли нещо около контейнерите или пък вътре умряло животно, или друга смрад. Отделно вятъра все разнася боклуци и т.н. Най-важното е, че от кухнята ми, до контейнерите са 8м, което е прекалено близо. Чудя се няма ли някакви норми, според които след мое оплакване, да са длъжни да преместят контейнерите заради близостта до жил. сграда. Изобщо как да склоня кметицата да махне контейнерите? Например в центъра на селото има по-големи площи, където няма да са в близост до жил.сграда. Пък ако на някой са му далеч, да си ги сложи пред тях.
Ако незнаете къде да постнете въпрос или мнение, тука е мястото.
radius
- майстор
21 мнения в "Контейнери за боклук пред имота"
a4o_ivanov
- специалист
Що ли ми звучи познато.Но мен ме няма там да се ядосвам.Може би има схема за разполагане на контейнерите в кметството,одобрена от кмета.Камионите не би трябвало да обикалят цял ден за да ги намерят.Ако там са им определили място ,може би ХЕИ да имат отношение по въпроса.
fbr
- майстор
Когато си купих къщата, която не е била обитавана преди това, контейнера за смет беше току под терасата ми. Всичките ми опити да реша проблема по епистоларен път удариха на камък. Отделно съседите, като новопришълец в квартала не ми съдействаха за благоприятно за мен решение. След дълги размисли, реших да действам твърдо. Контейнерите бяха все още от големите, които се вдигаха върху каросерията на ГАЗките. Те оставят контейнера до нас, вечерта го връзвам на теглича на колата и го дърпам и оставям до другия контейнер в квартала. Играта на нерви продължи половин година. Накрая победих. Сега контейнера е пред друга необитаема къща в квартала.
Издебни камиона, като ги сменят, дай на шофьора едни 10 лв. и му покажи новото място и готово
dadko
- майстор
krasi92 написа:... все така изчерпателен. Това, че ти си си наумил нещо с тази пяна- не значи, че някой друг ще разгадае идеята ти. И какво- контейнера да запълни с пяна ли?dadko написа:Чудесно запълва празни пространства .krasi92 написа:Те в кметството едва ли разбират от добро.Ако ги съдиш с години севлачат делата а пък монтажната пяна 5-6 флакона не струва чак толкова многоТова, с монтажната пяна нещо не ми стана много ясно...![]()
Тема "Контейнери за боклук пред имота" | Включи се в дискусията:
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook:
Имаш нужда от подходящ професионалист за дома?
- Преустройство, ремонт и реновиране
- ↳ Вашите ремонти
- ↳ Кухня
- ↳ Баня
- ↳ Дневна
- ↳ Спалня
- ↳ Детска
- ↳ Градина
- ↳ Коридор
- ↳ Тераса и балкон
- Направи сам
- ↳ Направи сам
- ↳ Ремонтирай сам
- ↳ Къде е по-евтино?
- ↳ Дърводелство
- ↳ Ел. инструменти
- ↳ Металообработване
- ↳ Конкурс "Направи сам 2012"
- Строителство
- ↳ Всичко за вилата
- ↳ Къщи
- ↳ Саниране
- ↳ Хидроизолация
- ↳ Пасивни и нискоенергийни сгради
- Сухо строителство
- ↳ Окачени тавани
- ↳ Преградни стени и предстенни обшивки
- ↳ Сухи и повдигнати подове
- ↳ Декоративни елементи - колони, трегери, сводове и др.
- ↳ Всичко за гипскартона и гипсфазера
- Въпроси и Отговори
- ↳ Полезни съвети
- ↳ Автомобили
- ↳ Партньори
- ↳ Боядисване и Декориране
- ↳ Вентилация, климатици и термопомпи
- ↳ Водоснабдяване и канализация.
- ↳ Всичко за ремонта
- ↳ Електротехника
- ↳ Отопление
- ↳ Газификация
- ↳ Електроника и Схеми
- ↳ Газобетон
- ↳ От всичко по малко
- ↳ Компютри и периферия
- ↳ Уеб дизайн, PHP, MySQL, JavaScript, HTML..
- ↳ Мобилни устройства, GSM-и
- ↳ Нека се запознаем
- ↳ Recycle Bin
- Статии
- ↳ Практични решения
- ↳ Качване на снимки
- ↳ Какви статии искате?
- ↳ Готварство, туршии и зимнина
- ↳ Отмора и шеги
- ↳ От нищо нещо
- ↳ Не е за вярване
- ↳ Литература