• 1
  • 65
  • 66
  • 67
  • 68
  • 69
  • 216
Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
gogo7777 - майстор
А ти продължаваш да не вдяваш кво ти пиша......нали търсиш кусури по таблото....е как трябва да е ...с шина ли :lol: малееее май отиваш у бисерите при мене :lol:
Още очаквам да ми кажеш как засукваш ДЕСЕТ проводника в една спайка.
Ела да те науча....има и други подходи.....ама водка не пия, трябва да можеш да носиш на ракия :-D
Последна промяна от gogo7777 на пет апр 17, 2015 9:05 pm, променено общо 1 път.
DMN - майстор
Като се сетя, че реката(Дунав) макар и рядко понякога достига и надминава нивото на това новопоставено табло, какво ли ще се случи следващия път?
Прикачен файл:
01.jpg
hidrazin - майстор
gogo7777 написа:
Ела да те науча....има и други подходи.....ама водка не пия, трябва да можеш да носиш на ракия :-D
Няма на какво да ме научиш - и водка и ракия съм се научил да пия отдавна. :lol:
:partyman:
hidrazin - майстор
Ми наздраве! :drinkers: Мен днес не ми се полага, че утре имам среща с няколко километра кабел и няколкостотин връзки.
Разбира се без спайки. :-D
MIRO_073 - майстор
Да. Почти всичко се откри в това табло, но има и още нещо...Всичко е вярно. Зверска тъпа спайка за земния контур и всички с едно мостово кабелче към нулевата шина, еднакъв цвят на захранващите нулев и фазен проводник, за гребените мостчетата и т.н. Захранването сигурно е 6мм2. Ако беше 10мм2 едва ли щеше да може да направи тези мостчета вместо гребен. А ако е 10мм2 и е направил мостчетата значи е много як в ръцете и .....в глава. Ако е така според правилата главния трябва да е 50А. А според броя и ампеража на останлите предпазители главния трябва да е 125А :-D а захранването е 6 или 10мм2. Ако е бил :weedman: :-D или просто толкова си знае човека.
valentino76bs - майстор
nv952 написа:
:-D
Не са смей ами се залавяй за работа, прочете за какво иде реч искаме снимки before after!
bobko - специалист
hidrazin написа:
Ми наздраве! :drinkers: Мен днес не ми се полага, че утре имам среща с няколко километра кабел и няколкостотин връзки.
Разбира се без спайки. :-D
:lol: Ехее..., Колега много си работен,че чак няколко километра кабел ще положиш за един ден,че даже и няколко стотин връзки.За един ден ми се вижда непосилно за един или двама човека :).С тази бързина си направо машина. Поздрави !!! :partyman:
gogo7777 - майстор
....и то без спайки :lol: ....ще карбова или ще чопли Ваго клеми :wink:
hidrazin - майстор
bobko написа:
...Колега много си работен,че чак няколко километра кабел ще положиш за един ден,че даже и няколко стотин връзки...
Четете какво точно пишат хората! Някъде да съм казал че ще полагам кабел или ще правя връзки?
На някои съоръжения се прави ежегодна профилактика.
Прикачен файл:
111.jpg
  • 1
  • 65
  • 66
  • 67
  • 68
  • 69
  • 216

Тема "ЕЛ. АБСУРДИ" | Включи се в дискусията:

Сподели форума: