Нека намерим най-тънките цени.
vsm - напреднал
Леле в румънския Лидл що неща са напускали!
сигурно преди празника на труда , пак ще завързвам колана!
http://catalog.lidl.ro/d4ee2378-775b-4a ... 9b407/#/18
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
vsm написа:
Кантарчето за багаж искам ! (последната страница)
Ильо - помощник
n_a написа:
vsm написа:

Аз искам тея от първите страници...
да ги разглобя, да им нащракам снимки, да ги постна пък да видим дали dadko ше се сърди :lol: :lol: :lol:
anabolicbeast - специалист
al4o написа:
anabolicbeast написа:
dadko написа:
И като гледам разглобеното зеге- се чудя ??? каква е тая мания да разглобявате машинките веднага, след като ги купите??? Преди време някой беше разглобил винтоверт-да види какви са му частите вътре, друг- да провери колко грес са сложили...
Не виждам какъв е проблемът при положение че машината е моя и аз съм и броил парите. Отворих я защото възнамерявам да я ползвам по-дълго време, а ако има проблем да я върна докато е време. Ако не искате да се качват такива снимки нямам нищо против!
Снимките не пречат.Лошото е че в тази тема ще се затрият :)
Грешката е моя!
dadko - майстор
Ильо написа:
да ги разглобя, да им нащракам снимки, да ги постна пък да видим дали dadko ше се сърди :lol: :lol: :lol:
Късай,Ильо страници на воля. Въобще няма да се сърдя на никого. И ползвай както намериш за добре. И снимките в детйли,ако може...
А към Iliev Labs... то голяма смелост трябва да развиеш четири винтчета. :supz:
Kokar - специалист
Днес пред кварталния Лидл видях един съвсем нормален съсед да паркира на място обозначено за инвалиди.
Счупих му и двата крака за да не го глобят... :partyman:

Иначе сериозно, вчера още в 8:30, нямаше и помен от работната маса.
В началото на седмицата бяха пуснали отново стълбата от 35 лв. Купих още една.
Първата изкара един ремонт на апартамента и съм доволен. На тази втората имам намерение да направя едни по-широки подвижни стъпки отпред и да е ползвам за бране на плодове. :tonqe:
lov - майстор
n_a написа:
vsm написа:
Не знам колко е румънската лея скъпи ми се видят но от китайците миналата година купих лот от 3 бройки за $8. Заприходих ги към куфарите и до сега не се ме издънвали никога по летищата.
stan73 - майстор
Не е лошо да има снимки на разглобени машини и да се вижда механиката, че ми се струва, че напоследък занижиха качеството, а така поне може да се види кое става и кое не толкова поне откъм механика...
Иначе да изразя суперлативи за комплект битове с производител Овим (тези по-скъпичките, бели на цвят, с цветна маркировка и кутиията им, дето може да се закача на колана (купени преди поне година)) - тези дни ми се наложи да ползвам доста от тях: мноооого добри, явно стоманата е добра и е закалена както трябва, защото нито се чупят, нито се износват.
prascho - майстор
vsm написа:
Мда. Има хубаво дамско бельо и нощници ... :-D
iivanov - майстор
prascho написа:
vsm написа:
Мда. Има хубаво дамско бельо и нощници ... :-D
Ще дефилираш пред огледалото или...? :-D

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: