• 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 24
Всички имаме коли, нали ?
Chefo77 - майстор
nikolovvd написа:
Идиоти всякакви. На 11 Април пътувайки от Видин за Ямбол, на околовръстното на София, в момента в който тръгвам да завивам надясно, за да се влюча в магистралата, един ме изпревари от дясно и продължи направо, въпреки че поне 200-300 м по-рано съм пуснал мигалките.
То и с коли ги има. Абсолютно в същата ситуация един опитал да измести ремаркето на камиона на бащата преди време (зърновоз). Ами не успял. Предполагам и "твоя човек" нямаше да успее с мАтор срещу колата.
nikolovvd - майстор
Не с мотор бе Чефо, с кола! Видях го в последния момент, продължих направо, за да не се ударим и пропуснах отклонението с 10-15 м., та се връщах назад. Там са 4 или 5 платна и пак има някой, на които им е тясно.
Какво да ти обяснявам, като и във Варна не е по-различно. Там ми се е случвало за 1 час 3-4 пъти да се опитат да ми "изправят" ламарините. За къде бързат тия хора?
profesionalist_wood - майстор
Във Пловдив хич не са лесни шофьорите :-D баси джигитите са колкото онези във Благоевград
Chefo77 - майстор
То във Варна сега започва ужаса. Лятото към постоянно бързащите се прибавят и бързащо-неориентирани извън-варненци, които (както сочи названието) хем бързат да идат някъде, хем в последния момент уточняват посоката. Я ще направи десен завой от средна лента, я пък ляв. От дясна ще продължи напред към тротоара или от лява - в островчето. Забавно е. Е, има и други - движещи се между 2 платна, докато се уточнят ...
Както навсякъде.
Чефо, ако народът беше трезвен и нормален и със строги закони дали ще прави такива свинщини? Явно трябва да минат много поколения докато се изкоренят остатъците от комунизма,първичната агресия и простотия?
БургАДИДАС в действие :-D
Иначе съм готов да се бия за бургазлийка да си зема :lol:
Кики - специалист
Стига бе хора това са батки: https://www.youtube.com/watch?v=LcwcjYvG9mE , те могат да спират където си искат, ако трябва ще накарат "персонала" на паяка лицеви опори да правят.
nv952 - майстор
Кики написа:
https://www.youtube.com/watch?v=LcwcjYvG9mE
:lachtot: :lol: :prayer:
Не знам как не съм го видял до сега. :?
Баткомобил
Часовник не по малък от водомер/електромер
:lol:
nikolovvd - майстор
А на пристигналия автомобил няма ли синя лампа на покрива?
  • 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 24

Тема "Клипове от видеорегистратори в България." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: