Нека намерим най-тънките цени.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
lov написа:
n_a написа:
vsm написа:
Леле в румънския Лидл що неща са напускали!
Кантарчето за багаж искам ! (последната страница)
Не знам колко е румънската лея скъпи ми се видят но от китайците миналата година купих лот от 3 бройки за $8. Заприходих ги към куфарите и до сега не се ме издънвали никога по летищата.
http://bg.coinmill.com/BGN_RON.html Травъл конвертор с включенн чейндж процент
Лидл няма как да е по-евтин от китайците или от търговец в долари.
Valkooooo - специалист
Здравейте , винтоверта от четвъртък изгоря :( . Днес правих едни первази , завивах с не много дебели винтове 3х40. Да речем - 20 - 30 винта. След това го усетих че като натисна спусъка завърта , и изведнъж спира. В това време батерията показва че е на 100 % ( светят и трите диода). Напрежението на батерията като цяло е 18,8V. На третото спиране батерията изпуши. Отворих я, вътре два от чиповете бяха с дупки :? Съответно следобед с бележката и в магазина , върнаха ми паричките и аз си взех друга. Но ако и с нея има проблем, директно я връщам.

Прикачен файл

20150418_155825.jpg
prascho - майстор
привет,

Питането ми не е за тази тема, но пък тук посещаемостта е голяма. Обмислям закупуване на 3-ка или 4-ка диван с размери 220х90см, обаче няма как да го кача по стълбите /тясно стълбище/.

Имате ли представа дали може да се вземе под наем въжен или верижен подемник?

Спомням си, че преди 1-2 месеца бяха пускали в Лидл подобен. Идеята ми е да го вържа между две греди на стрехата и хоризонтално да вдигна дивана с помощта на електричеството за да влезе през прозореца. Говорим за тегло около 110кг. Работа за не повече от един ден.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Стълбището е по-тясно ои 90см?
Имаш доверие на гредичките на стрехата?
prascho - майстор
По-тясно е какво да направя. Недомислено и липса на опит преди години. Дайте идея как да го вдигна :sad:
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Я си направи тема където трябва и дай линк тука. Мен поне, вече ще ме перкат през пръстите за такива работи. По питането ти, ами подробности? Височина? Локация? М?
nanobanano - специалист
Не съм запознат много много с мебелите,но според мен в краен случай може да се разглоби и сглоби на място.Или вариант при покупката да се разбереш да не го сглобяват и да платиш за сглобяването на място,вместо да взимаш поднаем машини.Вярно,че не е секция,но все пак не е издялано :)
Последна промяна от nanobanano на съб апр 18, 2015 9:05 pm, променено общо 1 път.
ZEDYCUS - майстор
Идват ми идеи само как да го намалиш дивана за да мине през вратата. А в тая тема е подходящо да избереш инструмент за това. :-D
Не се ли разглобява, повечето са с болтове с които закрепват ташашитените кутии, от които ги правят.
prascho - майстор
чакай да погледна къде да я направя тази тема :)

П.П. спрях се на Те..ва и ми казаха по телефона, че абсолютно забраняват разглобяването. Пък и механизмът може и да не го позволява.
Последна промяна от prascho на съб апр 18, 2015 9:07 pm, променено общо 1 път.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Хубавите дивани ги тапицират сглобени

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: