• 1
  • 2
Водни помпи, хидровори, ВИК, канали зация и др.
lov - майстор
Аз до сега си мислех че говориш за дебелина от около 5 мм защото има и такива които се ползват за обсадни тръби в сондажите. 3,2 милиметра си е дебелина за съвсем нормална истинска ПВЦ тръба. Ако до сега си се заглеждал по боклуците които в последно време продават е друг въпрос. То тръба дето е дебела колкото вестник ще я заровиш ли в земята и да се надяваш после от слягането на почвата на не се смачка. Че на мен ако ми е такава в къщата ще ме е страх да се облегна на нея да не се смачка.

Аз не съм водопроводчик ама дай ми една такава тръба и ще ти я снадя както пожелаеш и няма да ме е срам от никой да я покажа. Правил съм от зор и по големи тръби щото иначе трябваше да си убия майстора с теслата като му видях майсторлъка. :x
mindless - специалист
dikata1975 това принципно би свършило някаква работа, но за съжаление е за водосточни тръби като изключим и факта, че го няма налично :), но благодаря все пак точно на това не бях попадал.
resistbody - майстор
Тръби се снаждат точно с нагряване... не е задължително тръбите да са само на муфи, трябва да си много кофти майстор или много богат...
Тръбата я раздуй като използваш коляно или друго на 110, не със друга тръба...
Това с тези преходи 110-100 дето го мислиш ще е по зле от каквото и да е раздуване... освен ако не ти е 5мм стената ;)
mindless - специалист
Мерси jekasus, това ми попадна още в самото начало, когато започнах да търся и като видях, че е на Nicoll го отписах бързо бързо, защото те правят основно водосточни тръби и сифони за отводняване, но ще се окаже, че става за канализация. Искаше ми се да е с муфа, но по-добре да лепя, отколкото да чакам другото от чужбина.
hidrazin - майстор
Ба си и тръбата, ба си и снадката! :? До сега да бях я бандажирал със стар чаршаф и блажна боя. :-D
:partyman:
nikolson - майстор
hidrazin написа:
:? До сега да бях я бандажирал със стар чаршаф и блажна боя. :-D
И после...темичка ВИК абсурди. :lol:
Krass - майстор
hidrazin написа:
Ба си и тръбата, ба си и снадката! :? До сега да бях я бандажирал със стар чаршаф и блажна боя. :-D
Композитните матряли са мноо йеки :supz:
hidrazin - майстор
nikolson написа:
И после...темичка ВИК абсурди. :lol:
Я виж че Krass е доста по-навътре с матриала. :-D
И аз нямаше да го кажа по-добре. :lol:
  • 1
  • 2

Тема "Мога ли някъде да намеря това..." | Включи се в дискусията:

Сподели форума: