Като стяга наистина не върши работа, но това е защото не е стяга. Иначе като линеал е перфектна шиничката. Навъртях и 40-50 л.м. и съм много доволен. Тъпото е че хваща само един метър, а стандарта на повечето плоскостите по ширината е 20-30 сантиметра над това.
Нека намерим най-тънките цени.
11433 мнения в "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2"
griffin
- майстор
За водач на циркуляр по добре да си направите водач от част от лист шперплат и да залепите шкурки отдолу. В повечето случаи даже няма да се налага да застопорявате шината а ако се наложи две щипки ще вършат идеална работа, а и така винаги ще виждате къде ще ви минава сряза. С шината всеки път трябва да се съобразявате къде ще се падне диска.
vasko9999
- специалист
Valkooooo написа:Здравейте , винтоверта от четвъртък изгоряКолега тук нещо не те разбрах? Върнал си само батерията или целия верт,и си взел от друг магазин нов верт ли ???До колкото знам гаранцията НЕ покрива батерията.Интересувам се защото и аз го взех въпросния верт но за сега няма проблем и като цяло съм доволен от него.Има доста сила в него винт 6x200 го завива спокойно.. Днес правих едни первази , завивах с не много дебели винтове 3х40. Да речем - 20 - 30 винта. След това го усетих че като натисна спусъка завърта , и изведнъж спира. В това време батерията показва че е на 100 % ( светят и трите диода). Напрежението на батерията като цяло е 18,8V. На третото спиране батерията изпуши. Отворих я, вътре два от чиповете бяха с дупки
Съответно следобед с бележката и в магазина , върнаха ми паричките и аз си взех друга. Но ако и с нея има проблем, директно я връщам.
Valkooooo
- специалист
Върнах ги комплект! След като изпуши батерията , винтоверта също спря да работи. Аз вчера си купих циркуляра и с неговата батерия го пробвах, изобщо не тръгваше. Светваше само диода и то премигваше. Вчера завих 100 винта 3х40 а днес 60бр 6х50. Батерията стигна 18В и светнаха само червена и жълта лампа. Не съм му пробвал още ударната функция 

fore
- майстор
lov написа:Приказките и мераците излязоха в повече тоя път.Аз по принцип не съм фен на магазина и имам само няколко неща които смятам че ми трябват. И понеже хвърлям око на темата сега на връщане минах от там и изненада. Всички машини от промоцията по доста бройки само тази маса която коментирате не я мернах Но пък и изненадата продължи след като видях нещо за което се карах с управителя. Налична колонна бормашина. Е само една бройка но по това време след предишното надскачане е изненада. Всъщност останах с впечатление че правят и някаква разпродажба на други артикули.
В кой магазин е тая бормашина ?
EDI написа:Ей туй нещо - http://tomika.bg/index.php/detail/view/1133 .57 нютонки с три пакета, 1900 оборороти на пробиване и 550 на завиване.Тая машина я има мой колега в работата и с нея сглобихме разни офис мебели- Изродски Девалт е тоя !!! Евала !!!
Аз накарах Брато да вземе два винтоверта- един за него и един за мене

Понеже го оставих без инструменти след като се изнесох.
А другия за вилата.
Интересното е че единият леко бие на максимални обороти. Усещам го. И малко ме притеснява това. Иначе са яки.
Сега искам да докопам оберфрезата и колонната бормашина и може и да мирясам леко.
Бащата на жената като видя линеала/ъгломер-трион/шина/държача и каза че бил супер. А той трудно се впечатлява от инструменти.
vasko9999
- специалист
[quote="fore"][quote="lov"]
Интересното е че единият леко бие на максимални обороти. Усещам го. И малко ме притеснява това. Иначе са яки.
И моя първия биеше леко в патронника но го смених с друга бройка.Бие си и на по-малки обороти само че на максимални се усеща повече.
И моя първия биеше леко в патронника но го смених с друга бройка.Бие си и на по-малки обороти само че на максимални се усеща повече.
fore
- майстор
Абе не знам дали е от патронника или е от общ дизбаланс. Просто като го пусна без да дупча и усещам тресене- леко. Като ги слагах двата на една маса и ги пусках- този които бие създава по голямо резонационно ехо на масата. Незнам дали ще има бройки да отида утре да го сменя.
Яд ме е че най малката бургия е 2 мм която може да хваща патронника. Аз ползвам и 1,5 мм.
Сега видях че като натисна отстрани на батерията бутона и светят тия диоди.
Яд ме е че най малката бургия е 2 мм която може да хваща патронника. Аз ползвам и 1,5 мм.
Сега видях че като натисна отстрани на батерията бутона и светят тия диоди.

gogyto
- специалист
Относно сагата с работните маси след като писах на мейла на ЛИДЪЛ в петък ето го и отговора:
Уважаеми господин Георгиев,
Благодарим за Вашето съобщение от 17.04.2015. Бихме искали да Ви информираме, че желаният от Вас артикул Работна маса е промоционален до изчерпване на доставените количества и не е включен в нашия постоянен асортимент. За съжаление трябва да Ви съобщим, че този артикул вече не е наличен нито в нашите филиали, нито в складовото дружество.
Благодарим Ви за разбирането и се надяваме, че и в бъдеще ще се доверявате на нашите продукти и ще можем да Ви радваме с разумни цени и добро качество.
С уважение.... и.т.н.,... и.т.н.
Така че догодина чак евентуално
Уважаеми господин Георгиев,
Благодарим за Вашето съобщение от 17.04.2015. Бихме искали да Ви информираме, че желаният от Вас артикул Работна маса е промоционален до изчерпване на доставените количества и не е включен в нашия постоянен асортимент. За съжаление трябва да Ви съобщим, че този артикул вече не е наличен нито в нашите филиали, нито в складовото дружество.
Благодарим Ви за разбирането и се надяваме, че и в бъдеще ще се доверявате на нашите продукти и ще можем да Ви радваме с разумни цени и добро качество.
С уважение.... и.т.н.,... и.т.н.
Така че догодина чак евентуално

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook:
Имаш нужда от подходящ професионалист за дома?
- Преустройство, ремонт и реновиране
- ↳ Вашите ремонти
- ↳ Кухня
- ↳ Баня
- ↳ Дневна
- ↳ Спалня
- ↳ Детска
- ↳ Градина
- ↳ Коридор
- ↳ Тераса и балкон
- Направи сам
- ↳ Направи сам
- ↳ Ремонтирай сам
- ↳ Къде е по-евтино?
- ↳ Дърводелство
- ↳ Ел. инструменти
- ↳ Металообработване
- ↳ Конкурс "Направи сам 2012"
- Строителство
- ↳ Всичко за вилата
- ↳ Къщи
- ↳ Саниране
- ↳ Хидроизолация
- ↳ Пасивни и нискоенергийни сгради
- Сухо строителство
- ↳ Окачени тавани
- ↳ Преградни стени и предстенни обшивки
- ↳ Сухи и повдигнати подове
- ↳ Декоративни елементи - колони, трегери, сводове и др.
- ↳ Всичко за гипскартона и гипсфазера
- Въпроси и Отговори
- ↳ Полезни съвети
- ↳ Автомобили
- ↳ Партньори
- ↳ Боядисване и Декориране
- ↳ Вентилация, климатици и термопомпи
- ↳ Водоснабдяване и канализация.
- ↳ Всичко за ремонта
- ↳ Електротехника
- ↳ Отопление
- ↳ Газификация
- ↳ Електроника и Схеми
- ↳ Газобетон
- ↳ От всичко по малко
- ↳ Компютри и периферия
- ↳ Уеб дизайн, PHP, MySQL, JavaScript, HTML..
- ↳ Мобилни устройства, GSM-и
- ↳ Нека се запознаем
- ↳ Recycle Bin
- Статии
- ↳ Практични решения
- ↳ Качване на снимки
- ↳ Какви статии искате?
- ↳ Готварство, туршии и зимнина
- ↳ Отмора и шеги
- ↳ От нищо нещо
- ↳ Не е за вярване
- ↳ Литература