• 1
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 154
Всички имаме коли, нали ?
jorkataG - специалист
Не е луд тоя дето яде баницата ами тоя дето му я дава. Постоянно валят реклами за разни простотии че спестявали ток, гориво, и още нам си кво ама не виждам как мойта каляска завоски да харчи примерно 4,5/100 пък с неква пластмасова кутия да падне разхода на 3/100.
Ама който казва че лудите са на свършване сам ги увеличава к още една бройка.
Докато има балъци ще има и тарикати.
Колега Николов те тия очила привличат рибите сигурно. :-D :-D :-D
Стиви - специалист
jorkataG написа:
Това може да го каже само някой който никога не е ползвал поляризиращи очила.
Когато погледнеш със и без очила към някаква повърхност, която отразява лъчите на слънцето като: мокър асфалт; стъкло на автомобил или водна повърхност то разликата е очевадна. С поляризиращи очила отблясъците почти напълно изчезват и в случая с риболова много по-лесно се следи плувката.
jorkataG - специалист
Казах това защото темата е тона на измамите с продукти. Виждал съм подобни очила за шофиране в мъгла 2 вида. Едните струваха 6,00лв. а другите около 30,00лв и разликата беше огромна а на пръв поглед изглеждаха абсолютно еднакви.
kuger - майстор
Стиви написа:
jorkataG написа:
Това може да го каже само някой който никога не е ползвал поляризиращи очила.
Когато погледнеш със и без очила към някаква повърхност, която отразява лъчите на слънцето като: мокър асфалт; стъкло на автомобил или водна повърхност то разликата е очевадна. С поляризиращи очила отблясъците почти напълно изчезват и в случая с риболова много по-лесно се следи плувката.
Искаш ли да ти пратя моите, ама ще ги ползваш нон-стоп! Хем поляризирани, цели 20 лв. Гарантирам ти още 1-2 диоптъра от горе!
Не се връзвайте на евтини боклуци!!
Стиви - специалист
Аз диоптри нямам, а и не смятам да си купувам проблеми с парите си, като ползвам каквито и да било очила за 20 лева.
Така и не можах да разбера целта на поста ти? Да не би да се опитваш да изкараш мен виновен, за това че си си купил ментета? Уверявам те, че си стоя с моите слънчеви очила по цял ден и дори си позволявам да шофирам в тунели с тях, а последните двайсетина години всичките ми слънчеви очила са с поляризиращ филтър.

Искрено се надявам този път да се включи и някой друг, който е ползвал поляризирани очила, че започнах да се притеснявам вече, когато изказвам мнение тук.
kuger - майстор
Стиви написа:
Аз диоптри нямам, а и не смятам да си купувам проблеми с парите си, като ползвам каквито и да било очила за 20 лева.
Така и не можах да разбера целта на поста ти? Да не би да се опитваш да изкараш мен виновен, за това че си си купил ментета? Уверявам те, че си стоя с моите слънчеви очила по цял ден и дори си позволявам да шофирам в тунели с тях, а последните двайсетина години всичките ми слънчеви очила са с поляризиращ филтър.

Искрено се надявам този път да се включи и някой друг, който е ползвал поляризирани очила, че започнах да се притеснявам вече, когато изказвам мнение тук.
Съжалявам, че си разбрал поста ми по този начин. Това, което ползвам все още, и се нарича поляризовани очила май няма нищо общо с истинските такива. А ги ползвам просто защото нямам други в момента. Единствената полза е, че много ясно различавам атермичните стъкла на колите /лилавеят/.
Това, че спират отблясъци е вярно, вярно е и това, че премахват ореола около фаровете нощем, но: денем, при мокър асфалт и отражение на слънцето от него, виждам двоен образ в дълбочина. Не разфокусирано, а като два еднакви образа един след друг. Затова ми е и такова мнението.
profesionalist_wood - майстор
Пичове,какво ще кажете за този визьор даден тук? Някой пробвал ли го е? Не са поляризирани
http://www.topshop.bg/produkti-zadoma/% ... 0%BE%D1%80
Стиви - специалист
На Бевърли й харесва отново да шофира
 „Слънцето свети силно, светлините на светофара също! Това ми пречеше да карам, но сега с Клиър Вю шофирането е удоволствие – качваш се в колата и веднага тръгваш!“

Е, щом и тебе те заслепяват светофарите, купи си. Те и тарикатите трябва хляб да ядат.
profesionalist_wood - майстор
И аз първоначално се замислих как аджеба ще ме заслепяват светофарите... :-D Явно техните са лазерни хахах :lol: Или жената трябва да е уникално тъпа
Lisko - майстор
profesionalist_wood написа:
Пичове,какво ще кажете за този визьор даден тук? Някой пробвал ли го е? Не са поляризирани
http://www.topshop.bg/produkti-zadoma/% ... 0%BE%D1%80
Не казвам че цялата идея е безмислена, но казвам че който е писал тая реклама нищо не разбира от нещата които стават, сиреч продава продукт по който не е специалист. Това поставя под съмнение качествата на конкретния продукт. За съжаление тенденцията някой да продава нещо което не разбира се засилва.

"технология за разпръскване на лъчите"
- пълна глупост !

"Клиър Вю разсейва блясъка на слънчевите лъчи, а през нощта - светлината на различни светлинни източници" - самороден бисер !

По-долу цитирам "технически характеристики":

-Жълтият визьор намалява отблясъците от нощните светлини
-Сивият визьор разсейва слънчевите лъчи и отблясъци
-Прикрепва се към визьорите на всякакви модели коли
-Бързо и лесно поставяне

Тука вече и за лаиците в областта е видно, че това НЕ СА ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ !
Отделно, че първото и второто са пълни глупости и повтарят вече казаните бисери в заглавната страница.

И за да не пускам две мнения, поляризираните очила помагат и с това, че не виждаш отражението на таблото в предното стъкло. А който е гледал пресен новонаправен асфалт с такива - кеф ! Без тях - блести, със тях - черен като сажди. За водни повърхности - понякога отраженията са толкова силни, че без очилата ще те заболят очите, а с тях се кефиш и даже виждаш кой плува отдолу. ;-) В зависимост от ориентацията на оста на поляризация, облаци на фона на синьо небе се виждат повече или по-малко контрастно, което се използва масово от фотографите.
  • 1
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 154

Тема "Измами с разход на гориво." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: