LazarGanev написа: Ерато внасят около 4-5 модела, което според мен е малко, не виждам бозатаДобре, чак много не са, но са достатъчно. Имах в предвид различните модели на Ravelli, Extraflame, Cola и накрая MCZ (защото са от Ерато). Кои са многото италиански кандидати до 5000лв?
LazarGanev написа:Проблема основно е в Ерато, или по-точно обслужването на клиентите. Точно това е нещото което им куца, или поне аз съм имал късмет и съм попадал на такива. Идват за първоначален пуск на пелетна горелка, взимат 120 лева, а единственото което правят е да пуснат горелката, без дори да погледнат настройките. Горелката дими черно като стар Икарус а те казват екстра е, взимат парите, а за Газанализатора ти казват няма нужда екстра е аз го виждам. А като купуваш от тях, ти казват че настройката е с Газанализатор и затова струва толкова. А после след настройка от моя страна разхода пада чувствително, и от комина не се вижда никакъв пушек. Имал съм и други подобни, но това е най-фрапантното.glorious написа: оо щом Ерато ги внасят, бягам далечИ защо, какъв е проблема?
За цъкане на 2 копчета на горелката идват и ти взимат 50 лева. Това ми прилича като газаджиите при автомобилите, погледант казват нищо ти няма дай 30 лева, и бягай.
Незнам, може късмета да ми е бил такъв, и да съм попаднал на такива, а другите инсталатори да са по-добри.