• 1
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 75
Ел. инструментите. Консумативи.
nikolson - майстор
Да се похваля и аз! Поръчах от продавалника стойка + бормашина Блек енд Декер. Към нея голям гаечен ключ 50/55 за холендъра на поливната помпа. Всичко доставено до мен... :razz: 45 лева. :lol: Машината и стойката са старички, но в перфектна форма. Стойката е много здрава, без никакви луфтове, стабилна, с дълга тръба, голям (65мм) ход, и около 30 см придвижване. Винта за застопоряване е много стабилен. Патронника е като нов, Джакобс, 13мм. Бормашината е двускоростна, до 1200 и 3000 об/мин. Пробвах я със кобалтови свредла на неръждавейка и, което много ме зарадва, със фрезер за панти 35мм. Зарадва ме, защото резултата беше отличен.
EDI - майстор
Да зема и аз да се похваля малко предварително.Нали ми умря единия пакет на винтоверта GSR 12-2, дилемата беше нови пакети или нова машина.Понеже са никелови, а един 1,5Амперов струва към 130-140 лева, реших да е нова машина.Пробвах в ръка електрическия СКИЛ 6221, ама нещо не можах да се влюбя от пръв поглед.Та ровичках из разни сайтове и на един от тези, дето често ги посещавам/може да се сещате кой :-D / видях едно винтовертче бижу.ДЕВАЛТ DCD730 му се вика, с 3 пакета по 1,5А.Нежна машина, само 57 нютона :-D , на втора скорост 1900 оборота вдига.Та си го поръчах от съответното място и утре го чакам.За сега толкоз, като го пробвам, ще има още. :partyman:
nikolson - майстор
Ами, честито! Дай боже повече такива неща. Стига сме се убеждавали в предимствата на китайци и танганайци. :thumbs:
EDI - майстор
Благорадско. :partyman: Дано се множат подобни марки в работилниците ни.Откак си купих миналата година ексцентъра ДЕВАЛТ, марката ми стана фаворит, май ще си я купувам и за в бъдеще, като си вземам по-отговорни машини.Предпочетох да дам повече пари и да си работя спокойно. :partyman:
Фитилчо - майстор
Честито,
От Ники ли го взе :-D
EDI - майстор
М,хъм, от там :lol: .Утре трябва да пристигне. :partyman:
ZEDYCUS - майстор
:partyman: :) Безаварийно използване.
EDI - майстор
Айдеее, ДЕВАЛТ-а доде.Уникална машина, да знаете.Тялото е произведено в Чехия, зарядното в Тайланд, а на трите пакета пише, че са .......япончета :prayer: .Трите пакета са с еднакъв сериен номер, комплектен явно.Номера на пакетите се описва в гаранционната карта.1,5Ампера са.Няма луфтове в патронника, ключа, заключването на пакета към тялото.Пробвах да я спра с ръка на 15-а степен /последната прези пробиване/, е нема спиране :-D .GSR 18-2-Li го спирам макар и със зор на последната степен, а той е 45 нютона.Това чудо е 57 нютона.Съединителя е уникален, на 1 степен можеш да завиваш винтчета на платки, толкова е лек.Машината е с компактни размери, по-малка е от БОШ-а, като гледам така на око.Много е удобна ръкохватката, центъра е леко напред, много удобно.Таман я регистрирах на един от сайтовете на ДЕВЛАТ и вече е с 3 години гаранция, пратиха ми сертификата с уникалния код.С една дума страхотна машина.Машината и пакетите са произведени 2014 година.
ZEDYCUS - майстор
:-D Ще ти е кеф да завиваш и отвиваш сега. :partyman:
EDI - майстор
Мани, мани, не мога да и се нарадвам. :lol:
  • 1
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 75

Тема "Да се похваля" | Включи се в дискусията: