Нека намерим най-тънките цени.
stan73 - майстор
Могат. Но ако възможността позволява - по-добре хоризонтализирани.
zmiori - специалист
На едно руско ръководство пишеше, пространствена ориентациа "любье" /демек кват си искаш.
Вътре не е гел а едно да го наречем габърдясала хартия напоена с електролит.
mitko64 - майстор
В понеделник пускат ел. верижен трион, пръскачка и прочие. Аз отнасям един струйник за маркуч. Имах от жълтите, но го настъпих и счупих ръкохватката.
rado.mitev - помощник
Привет

Само за инфо - вчера след работа посетих Лидл на Тодор Каблешков. Има останали бройки винтоверти, цирколяри, зегета и ъглофлайши от последните промоций.
silent - майстор
аз за момента съм излекуван и дори последната си покупка фрезата я разкарах макар и с мъка на сърце....така че нека си имат ....като гледам напоследък се позалежават нещата така че доста хора са се освободили от манията си лидл...отделен е въпроса че аз самият вече ги бойкотирам заради това че ни продават това което не се е продало в цивилизованите държави...върнати препакетирани и други остатъци при това по-скъпо отколкото там....
mitko64 - майстор
Един се излекува, ама трима се разболеят! :rolleyes:
EDI - майстор
Еми така ще е, дето викаше един приятел преди много години - не може хем да еб.ш всеки ден, хем да си здрав.Все трябва да се поддържа нивото на заболеваемост. :lol:
stan73 - майстор
Аз онзи ден свърших първата задача с фрезата от Лидл. Е, не за мен, а за един приятел, но все пак я пробвах - представи се отлично. (Аверчето си изгорил на тонколоните Джамо (абсолютно претупана изработка, съвсем ми паднаха в очите - трилентови с басрефлекс, а филтри почти нямаха (само по един кондензатор и то с обемен монтаж, а на гърбът на високочестотният залепена бобинка), към средночестотните и високочестотни говорители опроводено с телефонни кабелчета (буквално ! ) , освен това високоговорителите бяха с видимо поне няколкократно по-малка от заявената 100 вата мощност, та те изгорели естествено, единствено басовите говорители им бяха добри и опроводени с добри проводници, но пък към тях нямаше никакви филтри и бяха свързани наобратно. Уж произведени в Дания, а си оставили ръцете, краката и гъзът (без извинение ! ). Ходихме по магазините да му изберем други, но размерите им не пасваха много и с фрезичката разширявах отворите за новите високоговорители. Станаха супер, сложих и читави БГ медни кабели (квадрат и половина), а фрезичката се представи супер). Предполагам, че в белият свят ако някои види подобна супер отвратителна изработка в нещо, такова което е купил - може да ги осъди. От Джамо май само Ориел стават...)
П.П. В този ред на мисли: ако ще си купувате аудиокабели - много внимавайте, че пазарът е наводнен с ментаци - не са медни, а алуминиеви, а само са помеднени отгоре !!!
fore - майстор
Да и Аз в буфер за кола JBL набутах Пайнер, понеже 250 вата от усилвателя JBL караха говорителя да мирише и щеше да изгори. Тогава Аз се метнах на един 380 левов Пайнер- 25 кила-две намотки по 2 квадрата мостов вътре- абе лудница- стана добре. Но сега стоят прибрани у нас- мина ми мерака и голяма консумация + тенденция към оглушаване. Просто удряше тоя бас веднъж без да криви- 120-130 dB челно.
Та и аз леко модифицирах трапеца на тубата за да влезе животното. Ето къде можело да я ползвам тая фреза.

Кога се очаква да я пуснат пак ?
stan73 - майстор
Вероятно след 11 месеца.

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: