Нека намерим най-тънките цени.
fore - майстор
Исках нещо да те питам за батериите Стан, но забравих какво. Като се сетя тогава.

А тая Флорабест резачката- как стой въпросът с поддръжката ? Примерно запушва се помпата за маслото или нещо друго със съединителят. Иамт ли сервизи ? Хускварна ателиетата могат ли да помогнат като алтернатива и не на последно място - мога ли сам да я ремонтирам ? Тя е по проста от моторните.

Понеже Хускварната ми не я паля често и е по сложна за палене и тнт. Абе тя си е за Кубици да се режат, а не за донарязване на некое и друго дърво или греда при необходимост.

Пак ме сърбят ръцете ! :mrgreen: Това -Лидъл + Вила е голяма беля.
stan73 - майстор
Вероятно ще е произведена от Гризли. Имат сервиз в София.
fore - майстор
На Маклуч е 175 лева подобна машина в магазина на Хускварна.

А каква е разликата между това че едната резачка върти постоянно при включване на мотора-като бензинова, а Гризлито не върти постоянно. Така разбрах.

Кое е по добро ?
xway - напреднал
Интересно приложение на стойката за бормашина:
https://www.youtube.com/watch?v=Q0nOVzWGdnM

Моля темата да се заключи и да влезнем в 2015 година.
mitko64 - майстор
За резачката на Флорабест, като притежател на по- стар модел В1, да споделя за н- ти път- не знам в новия модел дали е решен проблема с обтягането на веригата(едва ли, доколкото се информирам, си е проблем на всички модели с бързо обтягане). Та през 2-3 ряза трябва да се дообтяга веригата. Имам и една Al-ko, с добрите стари две гайки, никога не ми се е отслабила верига, ама е слабичка, 1750 вата. Тези на лидълската 2200 си се усещат- по бързо реже. Имам си бензинова щилка, ама напоследък имам страхова нервоза от бензин и газ, та нарязах с Флорабеста към 3 кубика дъбаци, ама на три пъти с почивки- реже си машинката, само е досадно, през 2 ряза да доопъвам.
Последна промяна от mitko64 на чет апр 23, 2015 4:20 pm, променено общо 1 път.
prascho - майстор
аз ползвам ел. Макита и нямам подобни проблеми с обтягането на веригата :? . Всички "мъже" не могат да се слагат под общ знаменател.
fore - майстор
Това лошо. Ще я погледна дали е с бързо затягане новата.

А за тия обороти на празен ход ? По ли е добре че не върти постоянно ? Има ли съединител ?

Как се казва сервиза на тия Флори ? Линк ?

Бензиновата си е разправия и ако не е палена дълго се виждам в компресии и упражнения за ръцете :mrgreen:

======

Айде да не сравняваме Макитата с Беста ! :mrgreen:
mitko64 - майстор
За какво и е съединител- натискаш бутона, тръгва, отпускаш спира. Нали е с ел двигател. Сервиза сега се опитвам да кача линк. Заслужава си да го посети човек,да изплакне очите, особено по- младите. http://www.ecotechproduct.com/
fore - майстор
Що ? Има каки ли там ? :mrgreen:

Няма съединител- няма проблем ! Тоест разчита на блокиране на мотора при заклинване ?
silent - майстор
Моя Партнер също няма проблем с обтягането на веригата въпреки че е новата система..

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: