• 1
  • 58
  • 59
  • 60
  • 61
  • 62
  • 126
Нека намерим най-тънките цени.
bulhomes2 - майстор
Аз па се чудя как може да дадете толкова пари за инструмент, които никога досега не ми е липсвал. Колко пъти Ви се налага да режете нещо на терсене място, че да оправдава тия пари?
estorm - специалист
bulhomes2 написа:
Аз па се чудя как може да дадете толкова пари за инструмент, които никога досега не ми е липсвал. Колко пъти Ви се налага да режете нещо на терсене място, че да оправдава тия пари?
:-D Точно като си го купят ще вземат да се навират на такива места само и само да се кефят на покупката :lol:
EDI - майстор
Абе и аз съм фен на доброто, ама не бих дал толкова пари за мулти, ако ще и златно да е.За занаят е добра оферта, ама за хоби е доста.Моето е 88 лева и ми върши същото дето и ФЕЙН-а щеще да ми върши.Да не прекалявам все пак. :lol:
nikolson - майстор
:? До-о-о-ста се колебах, дали да го кача, или аз да я грабна. :-D Айде, от мен да мине.
http://olx.bg/oberfreza-freud-ft2200vce-i75846956
EDI - майстор
М, да, определено си е попадение тази фреза.Който му трябва да бърза, че ще я лапнат.
ZEDYCUS - майстор
За да е на тази цена, дали няма някой подводен камък покрай нея. 11111111 :wink:
EDI - майстор
Е, това божа работа, трябва да се пробва.
nikolson - майстор
Пише "в прекрасно състояние", но не пречи да се уточнят подробности по телефона. Да си призная, едва се сдържам, че ми предстои известен харчлък.
Фитилчо - майстор
Може пък продавача да е на зор :)
mitko64 - майстор
Фитилчо написа:
Може пък продавача да е на зор :)
Като в онази реклама на Савекс - може пък да му е сестра! :-D
  • 1
  • 58
  • 59
  • 60
  • 61
  • 62