• 1
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
Minkov - специалист
valentino76bs написа:
..... Отивам в офиса отварям и какво да гледам една сиренка колкото орехче ,и казвам чакай да я пусна на акумулатора/зареден/ да свирне мале мила тя котката мяука по силно..
И к'во, хем не крещи тая сирена, хем не вади бухалка да бие??? Някакво си орехче, а!
Брях, мама му стара, какъв боклук!
А едно време какви сирени имашееее ...!

А бе човече, ти какво очакваш да ти спаси тая сирена? Денонощно виещи сирени колкото щеш, кой вече им обръща внимание?!?
zmiori - специалист
С дистанционно и вградена сирена препоръчвам само HOME 5.
Два режима на включване, двойно балансиране 4 зони индикация за аларма, тампер, ОН/Офф и др.
Ако ти трябват повече бройки дистанционни поръчай направо на пройзводителя направо хем цената по добра.
А по заглавието, мое лично мнение Парадокс. Не ме питай не мога да се мотивирам, просто предпочитание.
valentino76bs - майстор
Minkov написа:
valentino76bs написа:
..... Отивам в офиса отварям и какво да гледам една сиренка колкото орехче ,и казвам чакай да я пусна на акумулатора/зареден/ да свирне мале мила тя котката мяука по силно..
И к'во, хем не крещи тая сирена, хем не вади бухалка да бие??? Някакво си орехче, а!
Брях, мама му стара, какъв боклук!
А едно време какви сирени имашееее ...!

А бе човече, ти какво очакваш да ти спаси тая сирена? Денонощно виещи сирени колкото щеш, кой вече им обръща внимание?!?
Кой ти иска мнението на теб,и какво очаквам си е моя работа айде въз....
Minkov - специалист
valentino76bs написа:
.... п.п. Ако има някой който може да каже какво мога да взема не ме интересува дали е българско или китайско само да отговаря на мойте критерии еее и да върши работа естествено да драсне два реда
Та искам да е за 1,2 обемни и един мук кутията/една на брой/ да е здрава с всички защити от отваряне изкъртване и т.н. и сирената да е вътре и да тресе земята като се включи.Едната беше такава на офиса но не мога да си спомня марката а вече не сме там ,Като свирнеше не можеше да се седи вътре чудо!
Да ти припомня: по-горе ме питаш, аз пък се опитвх да те предпазя от излишна покупка.
Аде сега целувай ... ръка.
valentino76bs - майстор
Minkov написа:
valentino76bs написа:
.... п.п. Ако има някой който може да каже какво мога да взема не ме интересува дали е българско или китайско само да отговаря на мойте критерии еее и да върши работа естествено да драсне два реда
Та искам да е за 1,2 обемни и един мук кутията/една на брой/ да е здрава с всички защити от отваряне изкъртване и т.н. и сирената да е вътре и да тресе земята като се включи.Едната беше такава на офиса но не мога да си спомня марката а вече не сме там ,Като свирнеше не можеше да се седи вътре чудо!
Да ти припомня: по-горе ме питаш, аз пък се опитвх да те предпазя от излишна покупка.
Аде сега целувай ... ръка.
Яко празни приказки и тъпотии!Излишна покупка? .......нека всеки сам да прецени за себе си,а ти можеш да ми целунеш друго!
Minkov - специалист
Ръка съм писал, ама не си ме разбрал отворко.
iliyanpitbul - напреднал
Не съвсем по темата,но става дума за "парадокс 1727" от праерата.Въпроса ми е за мрежовия трансформатор,защо е 220/16,5 ?В смисъл на моя който си замина след вярна служба така пише и не мога да открия нов с тези показатели/може и аз да не търся където трябва/.В трите магазина където питах нямаха и като им казах,че е за СОТ ми предлагат 220/12в.Обаче за да си поддържа подзаряда на акумулатора който е 12в си мисля,че трябва да има изходно по-голямо от 12в примерно нещо около 14в?
Nimi - специалист
Ами търси по фирмите които предлагат СОТ техника не по магазините.
iliyanpitbul - напреднал
Моля за помощ.Успях да намеря нов траф който преди да пусна в експлоатация замерих.При характеристика изходно напр.16,5волта реално измервам 19,5 волта?Старият съм го мерил навремето е бил с реални 17,9 волта или разлика 1,6 волта между стария и новия.Това мисля не е от чак такова значение,но СОТ-а продължава да не работи.Платката е ESPRIT 727 и направих следните замервания.Разкачам акумулатора /12в./ и меря така какво напрежение отива до него.... 6 волта.Преиграва от 5.95 до 6.03 волта.Замервам захранване на консуматорите/датчици,клавиатура и т.н./ и там е 6 волта само със захранването от трафа,а изходното на трафа си е 19,5 волта.Когато закача и акумулатора общото напрежение се покачва до 11,90 волта и СОТ-а заработва,но щом акумулатора падне системата спира.Явно проблема е някъде в захранващия блок по самата платка,но къде да го търся?Къде се губи напрежението?При условие,че в платката влизат 19,5 волта,защо до консуматорите и към акумулатора отиват само 6 волта?
zdravkich - специалист
Здравейте.

Да поразмърдам малко темата от нафталина.
Интересува ме, на централа DSC585 /с монтирани 4 бр. обемни датчици LC-100/ и клавиатура RKZ1555 може ли да се монтира модул за дистанционо управление /конкретно става въпрос за наличен ДУ HELP4 на БСМ/ и дали би могло да се включва/изключва алармата освен от клавиатурата и от ДУ /за по-бързо и по-голямо удобство/.В упътването на 585 пише, че може да работи като ключ, но при това положение ще мога ли да запазя 4-те датчика , или ще трябва да се простя с един, за да освободя зона ? Евентуално как бих могъл да го свържа към централата .
Благодаря предварително.
  • 1
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15

Тема "DSC или Paradox" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: