Нека намерим най-тънките цени.
mitko64 - майстор
Гушвам поне три комплекта от тях- свредлата, замбите(не са кой знае каква далавера, но са на ADW) и тези за тапите. Благодарско за уточненията!
kr1100 - майстор
аз съм с дърто Гризли истинско от Германско 1850Вт и нямам проблеми с обатягането / с 2 гайки на капака и 1 надлъжен винт за обтягането.Леко разхлабваш гайките и с винта натгаш веригата. после с гайките стягаш. Беше много скъпо цели 15 еврейци 2006или7г
Веригата за 2 ри път я кастря с "острилката" за вериги от ЛИДЛ
Последна промяна от kr1100(стар) на чет апр 23, 2015 10:47 pm, променено общо 1 път.
mitko64 - майстор
И аз имам такова Al-ko от немачко, ама 2200w определено се усещат- като ъглошлайф 2400-2600w спрямо 2000. Иначе на тамошните Гризлита съм им фен, ама отидох да гледам едно в наш Бриколаж- еми, не знам дали не си внушавам, но пластмасите като на Райдер мустакати. Иначе ги дават с метални зъбни колела.
fore - майстор
griffin написа:
mitko64 написа:
Пфу..у! Тази брошура цял ден се точи като свински черва, накрая излезе! :supz: Griffin да взема думата за стъпаловидните свредла и големия комплект за дремел( той веднъж ги описа, но не беше пробвал свредлата и тези за тапи). Аз да споделя, че ъгловият адаптор за завиване е много гууд, даже с лагерче отред. Ще купя за пробиване този с патронника, че стария от Чибо ми изгоря.
До сега не ги бях разпечатил, но :-D.
Стъпаловидните за метал режат много добре според мен, докато се направи първоначалния отво малко по тегаво после влиза като в халва в винкела. За тапите хванах най голямото трябваше леко да се заточи 10на тръквания. Реже доста добре според мен.

Я обясни какво точно се пробива с тия стъпаловидни борчета- защо са златни -метал? Какви са тия свредла за зенкери и тнт.
И тия зъмби- с въртене ли правят отвор или с чук ?

Абе ако искам да правя отвори като тебе в дърво и големи отвори в винкел кои са най удачните от тях ?

=============
Нещо интересно- жената купила потник от Хит -бебешки. На картона - етикета изрязан ?! На потника етикета пише Лидъл Баце !!! :mrgreen:

Това не е Държава отдавна !
pachosz - специалист
fore написа:
griffin написа:
mitko64 написа:
Я обясни какво точно се пробива с тия стъпаловидни борчета- защо са златни -метал? Какви са тия свредла за зенкери и тнт.
Стъпаловидните са за по-тънка ламарина. Справят се чудесно. Говоря по принцип, лидълските не съм ги пробвал.
А защо са жълти - не знам, някакво покритие ще да е.
За по-дебели винкели и железа, по-добре с нормално свредло за метал.
kalpev - специалист
Пичове, вие наистина сте луднали по тази Лидл мания :-D
Гледам, някои не знаят въобще какво представлява и как се ползва дадено нещо, но купуват, защото е модно да го имаш :-D
fore, дълго време се канех да те питам какво значи "stan73' friends of mine !" написано на езика на Шекспир?
dadko - майстор
mitko64 написа:
Гушвам поне три комплекта от тях- свредлата, замбите(не са кой знае каква далавера, но са на ADW) и тези за тапите. Благодарско за уточненията!
Гушваш, ако си по- ранобуден. Щото като пуснат по 5 комплекта от вид в магазина....Така правят вече.
Ако тактиката на хората от Лидл е да те вкарат в магазина, за да си купиш и още нещо- погрешна е.
Особено ако нещото, за което си влязъл е свършило- тогава се обръщаш и- през касите.
Ще им правя вече бойкот и аз май. Почнаха да ни правят на маймуни. А и придобитите зависимости трябва да се лекуват...
EDI - майстор
Жълти са, щото износоустойчивото покритие требе да е ТИТАНИЕВ НИТРИТ, поне на книга де. :lol: А иначе и аз ползвам две такива конусни свредла, много са полезни в някои отношения, като пробиваш тенекия.Аз заглеждам свредлата за тапи и евентуално фрезенковите свредла, ама ще видим дали ще ми се ходи до магазина.Може на жената да поръчам да ми вземе. :-D
bobko - специалист
Колеги,дали си заслужава станцията за запояване която е пускат на 30.04?Някой има ли мнение за нея?
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
30 литровите кошници (6лв) Идеално седят в багажник и изобщо. Още ме е яд че изтървах такива в Практикер. Кошница пълна с всякакви свредла, може би
Болест е това, разбира се

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: