Нека намерим най-тънките цени.
silent - майстор
Зенкера е иструмент за последваща обработка на отвори след операция пробиване. Със зенкера се постига по-малка грапавост на повърхнината на отвора и по висока точност на формата.
Това е общо взето зенкера в машиностроенето. В машиностроенето зенкера не се използва за пробиване. Друг е въпроса сега кой на какво вика зенкер.
nikolson - майстор
silent написа:
Зенкера е иструмент за последваща обработка на отвори след операция пробиване. Със зенкера се постига по-малка грапавост на повърхнината на отвора и по висока точност на формата.
Това е общо взето зенкера в машиностроенето. В машиностроенето зенкера не се използва за пробиване. Друг е въпроса сега кой на какво вика зенкер.
Да, ама при дърво вървят свредло и зенкер
http://www.ebay.co.uk/itm/4pcs-Counters ... 33a163cfd1
kalpev - специалист
Олиии, като гледам днешните инженери колко са неграмотни и направо се плаша :-#
Инглиш, минглиш, даже и на собствения си език не знаят да пишат...камо ли да си обозначат приятелството на чужд :?
n_a, кефиш :razz:
Нали знаеш, че отричането е първа фаза на заболяването :rolleyes:
Затова не им обръщай внимание на оправдаванията :yawinkle:

Off...
fore - майстор
nikolson написа:
Форето му се кефех още преди да се появи "под вънкашност чужда и под име ново". :-D Голяма капия. Измисля нови думи и си ги лепва гьотере. Сега и "карбураторна сплав". Нали превеждам от чужди езици, та сигурно е ЦАМ, ама откога карбураторите ги правят от ЦАМ? :? То и приятелството им със Стан от там тръгна май.
Сега за зенкерите. Имам ги от предна промоция. Свредлата не са читави, според мене. Иначе фрезенка е ОК. Та се каня да ги подменя. По какво съдя? Ми не може да пробия два отвора във ПДЧ и да парят. А и геометрията им уж за дърво, а пък са "бавни".
Аз ще огледам свредлата за тапи и тези за панти. Без да се натискам, защото имам други приоритети сега.
Чак пък нови думи ? И двете са си стари думи. Виж карба на една лада- Озон и си отчупи пъярче от камерата. Мене ме кефи повече това Карбураторна сплав, Акумулаторна пластмаса, вместо ЦАМ и АБС или Неръждавейка или Алпакла вместо Инокс. По интригуващи са от тези безличните абривиатури. Запомнящи се. И ти виж как се впечатли ! :partyman:
Всъщност нищо ново няма- всички сме старите добре забравени. :mrgreen: Ама щом ви кефи да ме дифинирате като друг -ок.
Какво си купих от Ч. Връх ? Една стяга, че нямах кинтаж. Отивам после да взема втората която запазих-нали по 2 са по добре.
А тия от кога са пуснати, че имаше само 2 бр ? Понеже ми казаха че били от сегашните промота. А пък другаде не съм ги мяркал.
Ясно за тапите. Моите коронни фрези също правят тапа, ако не се сложи центроващото свредло.
Последна промяна от fore на пет апр 24, 2015 2:50 pm, променено общо 2 пъти.
nikolson - майстор
fore написа:
Ясно за тапите. Моите коронни фрези също правят тапа, ако не се сложи центроващото свредло.
Без свредло как го хващаш за патронника?
fore - майстор
kalpev написа:
Олиии, като гледам днешните инженери колко са неграмотни и направо се плаша :-#
Инглиш, минглиш, даже и на собствения си език не знаят да пишат...камо ли да си обозначат приятелството на чужд :?
n_a, кефиш :razz:
Нали знаеш, че отричането е първа фаза на заболяването :rolleyes:
Затова не им обръщай внимание на оправдаванията :yawinkle:

Off...
Къде има сега грамотни, пък и инженери ???
Аз не виждам и адекватни виши институти ???!
Брат ми завърши ММТ в МИ, обаче нито може да заварява нито да познава много много сплавите, затова пък 13 пъти Сапромат Брат ! :mrgreen:

Сега има само експерти по...........чешещи си езика.

А писането на даден език е проблем на филологията и други науки. Както е факт че за да се научиш на правилен роден е добре да научиш и един чужд в основи.
В интерес на истината, доста добри инженери не са добри в граматиката.
fore - майстор
nikolson написа:
fore написа:
Без свредло как го хващаш за патронника?
Еми то свредлото се хваща с болт допълнително към основният държач , които държи короната посредством гайка.
Същите които продаваха и в Лидъл- за дърво и плочки-с диаманти ! :mrgreen: Та които е майстор може и тапа за фаянс да си резне с тях. :mrgreen:

nikolson

Брат на теб къде ти е силата, че не съм разбрал, но явно си си сила ?
nikolson - майстор
fore написа:
nikolsonБрат на теб къде ти е силата, че не съм разбрал, но явно си си сила ?
В петата. Майка ми там ме държала като ме е къпала. :?:
fore - майстор
Ъ' браво ! Ахилес значи !

Всъщност това моето са си боркорони- комплект, и от Лидъла отнесох, както е модерно да се казва тук- тези диамантените.

==========

Добре а тези шини са различни от дърводелските стяги нали ? Стягите са с по дълги челюсти.

Шините сега са 1 м.

Каква им беше дължината на стягите ?
profesionalist_wood - майстор
Господа,нямам нищо против споровете ви на лична основа,нека да продължат на ,,лични съобщения,,,все пак тук се коментира само и единствено за Лидъл.....ама както винаги изневеряваме на традицията :)

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: