Нека намерим най-тънките цени.
EDI - майстор
Форе, и аз правя тапи с лидълските корони, ама са с голямо Ф.Комплекта, дето го пускат има и за малки тапи.
Фитилчо - майстор
Фитилчо написа:
Заслужават ли си тея неща?

Аз съм мераклия на:
Стъпаловидни,
зенкери,
Сведрла за тапи

Качеството май е под всякаква критика.

Ще се ориентирм към друго място за закупуване.

Евентуално стъпаловидните :razz:
fore - майстор
Бе я го майни тоя скапан, гаден Лидъл -Фитилчо - само боклуци на безбожни цени !

А тези свредла за фрезоване как се справят в метал и дърво ? Имате ли впечатления ?
griffin - майстор
Фитилчо за това за тапите в ибей има "супер китайци" за повече пари от тия в лидъл едва ли са кой знае колко по - добри. Иначе свредлата с зекер не са най - добрия модел така да кажа, самите им бургии са буквално за буклука. Свредлата за панти са с хубава стомана, но трябва дозаточка. Свредлата за тапи са с читава стомана но и на тях им трябва дозаточка (тия поне които бях снимал), стъпаловидните мен ми харесват.
mitko64 - майстор
Чакайте сега, сравнявате различни доставки и доставчичи. И аз ги имам коментираните свредла- зенкери, на Миломекс, няма такъв боклук, но сегашните са други май, поне фрезерите за изхв. панти. На замбите, примерно ясно се вижда ADW, под увеличение, а ти сподели преди време, че тези за тапи и стъпаловидните също са на АDW viewtopic.php?f=57&t=47043&start=1800 . На едното стъпаловидно свредло от мешания комплект, пък се вижда логото на Meister- werkzeuge . http://www.lidl.de/de/parkside-spezialbohrerset/p191022
Последна промяна от mitko64 на пет апр 24, 2015 7:35 pm, променено общо 3 пъти.
fore - майстор
Я дай тая брошура в която при увеличение видя тия марки. Щото Аз не успявам !
Последна промяна от fore на пет апр 24, 2015 4:40 pm, променено общо 1 път.
mitko64 - майстор
Отвори линка дето качих :-D
fore - майстор
Доста детайлно,

Вярно на едното стъпаловидно има символ като корона. А на замбите има тази марка посочена от теб.
Последна промяна от fore на пон апр 27, 2015 5:09 pm, променено общо 2 пъти.
Фитилчо - майстор
Ае разберете се вече, че ми тряат такива инаструменти....
Ако са от читавите да се редим сутринта и да взимамот всичко по едно :-D да си имам да си харча :-D

Най много ме интересуват зенкерните сведрла и стъпаловидните, но няма да откажа такива за капачки и може би замби :wink:
А да не забравя и тея за дърво, също са полезни... :drinkers:
mitko64 - майстор
Специално за стъпаловидните, направи си едно проучване и сравнение цените с други китайци, аз съм си го направил преди три месеца.А замбите може и по- евтинко да се намерят, аз в случая залагам на доставчика.

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: