• 1
  • 60
  • 61
  • 62
  • 63
  • 64
  • 126
Нека намерим най-тънките цени.
nv952 - майстор
profesionalist_wood написа:
Ама пък са премахнали профила ми :x
[-X
не е така профи :)
Приятели, вече сме онлайн с новата платформа!
smile emoticon

Моля, бъдете търпеливи - продължаваме да работим с пълна пара по трансфера на базата данни. Приоритетно за нас е прехвърлянето на всички наблюдавани обяви и съобщения в профилите - бъдете спокойни, нищо няма да бъде загубено.

Всичко за новия OLX.bg - тук: http://blog.olx.bg/wp-content/uploads/2 ... ewolx.html
profesionalist_wood - майстор
А,не знаех,защото не бях влизал одеве :partyman:
Фитилчо - майстор
АКо махнат факаната опция - По договаряне, евала им прайм само за тва :cool:

Даноп е само на старите обяви и да не може да се пускат нови, страшно ше се изкефя.... :razz:

Много ме е дразнело винаги и винаги когато съм се обаждал за цена, са ми обявявали БАСНОСЛОВНА СУМА

Един оняден някаква горелка за изолация, ама мръсна, стара, черна...
ВИка колко даваш....
МИ викам му- 15 лева :lol:
Аз вика, и искам 140 - ко рйечииииии :shock:

После му пуснах снимка на обява за 20 паунда горелка, мъркуч, редуцир вентил и БУТИЛКА :lol:

Тва били само картинки, казА, па тя вече е колектната и пътува към мен :lol:
MamaMy - майстор
Тия с този "дизайн" явно ползват същите гейове като абв пощата. И там същите са ги изсрали. :x
И за да съм по темата ето ви нещо добро:
http://olx.bg/ad/praznichna-tsena-tsifr ... 5;promoted
Илчо Илиев - майстор
И аз останах '' впечатлен'' от новия облик на Плювалника, така както ме очароваха и от АБВ, а преди време и 24ч...и май всеки по-посещаван сайт,а май всяко нещо, с идиоти за управа, мислещи,че света се върти точно заради тях...
Е, сайтовете са си техни, времето си е наше, като не ми харесва да влизам там, ще си намеря по-добри места да си губя времето, а те да ме целуват :butthead:
Стиви - специалист
Не мога да ви разбера какво толкова ревете ! Ще свикнете. За какво за какво Ви е дизайн? Разбирам да мрънкате за функционалността...

Кой е най-посещавания сайт в света? Хайде кажете нещо за "дизайна му" Сега все пак има нещо шарено, а спомняте ли си началото?
Илчо Илиев - майстор
Стиви написа:
Не мога да ви разбера какво толкова ревете ! Ще свикнете. За какво за какво Ви е дизайн? Разбирам да мрънкате за функционалността...

Кой е най-посещавания сайт в света? Хайде кажете нещо за "дизайна му" Сега все пак има нещо шарено, а спомняте ли си началото?
Ами реве ни се и си ревем, а на теб като мноо ти харесва , му се радвай..
Бря, то човек дан са оплаче....
Фитилчо - майстор
Стиви написа:

Казваме - вече не се вижда колко са ти добавили обявата в Наблюдавани :evil:
Фитилчо - майстор
Фитилчо написа:
Стиви написа:

Казваме - вече не се вижда колко са ти добавили обявата в Наблюдавани :evil:
Но се виждат всякакви други л**на, които не ти трябват естествено...

Дали имаш тел, скайп и ненамсиквоси - за какво са ми, аз съм добавил обявата, сигурно зная дали съм сложил скайп и телефон,а?
Фитилчо - майстор
Още нещо - вече нямам подсказки за подобни обяви отдолу на страницата на обявата, вместо това ми излизат другите обяви на потребителя :finga: к*р за тия, местя си всичките обяви в Базар, аре чао

Не се виждат рейтингите на потребителитяе в обявата!!!!!!!!
  • 1
  • 60
  • 61
  • 62
  • 63
  • 64
  • 126

Тема "Добри попадения в OLX - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: