Аз съм от хората, на които не спора им е хоби, а които не могат да мълчат, когато някой се изказва тенденциозно против, когато гледа само от собствената си камбанария. И когато говори глупости. При теб, в това категорично изказване против (вероятно) производителя с най-голям оборот, двете неща се смесват. Разбирай го както искаш. И при мен е на база личен опит, но не само - и на база на много хора покрай мен, защото ако ти работиш в някой цех, аз ежедневно се срещам и коментирам с колеги машинките ми и им. И вероятно 90 % от тях са с Бош или Макита. И повече използват Хилти или Фесто, отколкото Метабо.
Не отговори на въпроса - защо не коментира СЕРВИЗА на Метабо, а само продуктите им? Каква е ползата от професионална машина, когато сервиза на практика почти отсъства?
Аз какво му препоръчвам ли? Да не слуша тенденциозни изказвания. Имам машини на Бош (сини основно), имам на Макита, имам и Метабо. И Девалт. Лоша дума от мен трудно ще чуеш за която и да е от тези марки - като продукция. Каквото и да избере, трудно ще сбърка.
Не отговори на въпроса - защо не коментира СЕРВИЗА на Метабо, а само продуктите им? Каква е ползата от професионална машина, когато сервиза на практика почти отсъства?
Аз какво му препоръчвам ли? Да не слуша тенденциозни изказвания. Имам машини на Бош (сини основно), имам на Макита, имам и Метабо. И Девалт. Лоша дума от мен трудно ще чуеш за която и да е от тези марки - като продукция. Каквото и да избере, трудно ще сбърка.