• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
Ел. инструментите. Консумативи.
stiv1961 - майстор
А някой да е ползвал инструментите на Armateh? Например този
Прикачен файл:
ScreenShot001.jpg
ScreenShot001.jpg (27.11 KиБ) Видяна 2239 пъти
Електрически ъглошлайф / 630w / 125mm Armateh At-9201
koveslav - майстор
Фитилчо написа:
Плюс е друг път ....
Това са стандарти.Или си на мнение,че всеки производител си шляпа бутона където му падне?
Фитилчо - майстор
Не съм се заяждал, просто е неудобно, цялостно, да е отгоре.
Работил съм много и с двата вида, острани е по удобно, за мен поне.
novgradski - специалист
Бутона да е "отгоре" е направено с цел не за по-удобно,а за възможно най-малко неудобно ...но и за двете ръце...(иначе stiv1961 си е намерил за неговата ръка -предполагам....удобно)
stiv1961 - майстор
В крайна сметка купих червения Айнхел, въртях го в ръцете си половин час, чудих се доста и накрая го заприходих :)
ktamen - специалист
haho написа:
Всъщност има де - КПД-то на машината, което не се обявява от никой производител :-D , но като
правило по-марковите машини са и с по-високо КПД, те затова са и по скъпи.
Бош пишат и полезната мощност колко е, но в книжката. Моето консумира 850Вт и отдава 490Вт. Иначе и аз съм на мнение, голямата мощност в повечето случаи пречи заради размера и килограмите.
Един китайски ват е равен на 0,2европески вата, че и по-малко. Включително и за Райдър важи това, поне според моя опит.
koveslav - майстор
stiv1961 написа:
В крайна сметка купих червения Айнхел, въртях го в ръцете си половин час, чудих се доста и накрая го заприходих :)
Честито,и ползотворно лято с новата придобивка!Китайчето с което шлайфам е Айнхел и не се предава.Щом няма да си вадиш хляба с него....Да ти е на късмет!
nikolson - майстор
stiv1961 написа:
Пък и не ми трябва професионално, чат пат ще я ползвам.
За толкова е достатъчен. Че и отгоре. В немския сайт пише "за ентусиазирани домашни майстори", което по-принцип е достатъчно.
Фитилчо - майстор
Копчето отгоре е най голямата глупост !
Днес си купих машина Бош за 110 лева с обороти и 720 вата.... и потвърждавам, че дори при пилене е УДОБНО Отстрани !!!

Понякога, наистина ви се чудя как може да давате пари за тези боклуци!
Все едно си хванал голям флекс, толкова е неудобен :(
stiv1961 - майстор
Фитилчо написа:
Понякога, наистина ви се чудя как може да давате пари за тези боклуци!
Няма смисъл да се чудиш, с тази машинка аз ще се мъча, не ти :) , Вчера поработих с нея около час- ами да ти кажа не ми е неудобна, свърших си работата и съм доволен от покупката. След някой месец :-D може пак да се наложи да я ползвам, защо да хвърлям много пари за нещо, което ще го ползвам инцидентно :?
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7

Тема "Ъглошлайф" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: