• 1
  • 2
От мобилни телефони до цифрови камери
QuietStep - специалист
todortv написа:
Я дай качествена снимка на платката на старото.
Колега, съжалявам...ама като не можа да "запали" GSM-a (значи не излъчва изобщо), го изхвърлих на боклука. Къде иначе да му търся чипа...да не говорим, че не се наемам (ако го купя), да го лепя с тия SMD kрачета...
Затова си търся нещо по-ново за старичкия си телевизор... :)
ESPACE - майстор
QuietStep написа:
ама като не можа да "запали" GSM-a (значи не излъчва изобщо), го изхвърлих на боклука.
Голяма грешка
kuger - майстор
ESPACE написа:
QuietStep написа:
ама като не можа да "запали" GSM-a (значи не излъчва изобщо), го изхвърлих на боклука.
Голяма грешка
Не голяма, много голяма!
И сега - искам, ама не знам какво искам! А може и някаква банална, тъпа повреда да е била. Можеше и по данни от старото да се намери ново. Нищо, сега ще ходи да натиска копчета по ТВ-то, при условие, че и те работят!
Извинявам се за твърдия тон, но ме хваща голям яд на такива "бързаци"!
AAsat - специалист
FRC2086 на CONEL

Прикачен файл

_RC.JPG
_RC.JPG (51.35 KиБ) Видяна 1651 пъти
QuietStep - специалист
AAsat написа:
FRC2086 на CONEL
Приятели, не съм "бързак" по принцип. Толкова много стари джаджи си държа у дома, че даже място повече не ми остава. Ама като го гледам това дистанционно - има само един неизвестен чип и останалото е хардуер, който няма никакви дефекти... За какво ми е повече - да не говорим, че дори и да го намеря този неизвестен чип, той е MSD монтаж и посмъртноняма да мога да го сменя... Заслужава ли си труда, ако новото е тринайсетина лева?!...
Благодаря все пак на всички, дето ми влязоха в положението и дадоха ценни съвети!
Бъдете живи и здрави!! :)
kuger - майстор
QuietStep написа:
AAsat написа:
FRC2086 на CONEL
Приятели, не съм "бързак" по принцип. Толкова много стари джаджи си държа у дома, че даже място повече не ми остава. Ама като го гледам това дистанционно - има само един неизвестен чип и останалото е хардуер, който няма никакви дефекти... За какво ми е повече - да не говорим, че дори и да го намеря този неизвестен чип, той е MSD монтаж и посмъртноняма да мога да го сменя... Заслужава ли си труда, ако новото е тринайсетина лева?!...
Благодаря все пак на всички, дето ми влязоха в положението и дадоха ценни съвети!
Бъдете живи и здрави!! :)
Не, приятелю, далеч съм от мисълта, че ще трябва да сменяш чип. Просто, всяко дистанционно си има "кодово" име. По него щеше да ти е далеч по-лесно да намериш ново.
  • 1
  • 2

Тема "Скапано дистанционно и новото пражи каквото му хрумне" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: