• 1
  • 2
Изпратете снимка на всички ваши стандартни и нестандартни решения.
rockwall - майстор
Ако в Търново са го набутали в някоя МАЗА не съм виновен аз - в Пловдив е вече 3та година и е на доста голяма площ и не мирише на нищо

Прикачен файл

zx500_256481.jpg
zx500_256481.jpg (25.29 KиБ) Видяна 21872 пъти
velsi - Почетен майстор
Абе чак в маза не е, но се учудвам, че само на тебе този магазин ти харесва.
anmoll - специалист
velsi написа:
Абе чак в маза не е, но се учудвам, че само на тебе този магазин ти харесва.
Брой ме и мене :idea: , вчера пак бях там направо не ми се излизаше.
rockwall - майстор
щото си бил в пловдивския - ако си от смолян ....

velsi
- не съм им агент
НАЛИ ЗНАЕШ ЧЕ АЗ СЪМ СИ САМО НА МЕН РЕКЛАМАТОР

ако дойдеш в ПЛОВДИВ ми се обади = ще те закарам да го видиш и тогава ще говорим наравно - сега не е така
velsi - Почетен майстор
Не бе, просто след твоите суперлативи очаквах нещо доста по-добро, но се разочаровах.
hrisvas - специалист
Ако мога да се включа в дискусията (не съм посещавала франчайза в Пловдив, само знам, че датчанин го беше открил там, може и все още той да го движи, де) с преки впечатления от "Юск" в Дания. Домашният им текстил е много добър и много евтин, но мебелите не са от най-доброто качество- доста по-зле от ИКЕА (стискам палци за по-скорошно отваряне в Б-я и бързорастяща верига от ИКЕи, щом сте впечатлени от датчаните, ще сте във възторг от шведите). Собственикът на магазина се появява на всички реклами по телевизията в Дания, въпреки че съвсем не е фотогеничен и даже се държи малко дървено, като че ли за пръв път го слагат пред камера- но, така му харесва на човека, и си мисли, че хората го свързват с магазина и бранда/името. Преди време гледах документален филм за бизнеса му и как се пазари с неговия екип в Пакистан и Индия с местни производители и под-изпълнители да им изкупуват нещата на много по-ниски цени, от които хората им предлагаха нещата- и се гордееше от това, че е сключил изгодна сделка и е смъкнал цената. Купува в огромни количества и прави икономии от мащаба- затова може да предложи ниски цени на крайния потребител- но мисълта ми е, че купува готова продукция, може би само марката BASIC да е произведена по негова поръчка, и част от хавлиените кърпи на Kronborg също пише "произведени за Юск" еди-къде си. ИКЕА, от друга страна, произвежда нещата по свой дизайн и взима на работа новозавършили шведски дизайнери, доста от продуктите ги рекламират редом със снимката на дизайнера.... както и контрола на качеството е по-голям, и дават много голяма гаранция на нещата. И там има напоследък намалено качество на някои домакински неща, но ги пускат на разпродажба с големи намаления, чистят наличностите и пускат за производство нови неща. Мебелите от естествено дърво от ИКЕА са много добри (за разлика от някои от плоскости), но от Юск- въобще не са. Купували сме три-четири мебели от чам от Юск, но при дълга употреба или преместване, разглобяване и сглобяване, дават дефекти. Така, че не ги препоръчвам.
rockwall - майстор
тия пичове дали няма да ме назначат за маркетинг мениджър след толкова писания по техен адрес :? :? :?

все пак ако случайно някой стигне дотам, нека ми пише на ЛС - да не коментираме хилядите евра тук :idea: :!: :arrow:

:lol: :lol: :lol:
  • 1
  • 2

Тема "ЛУДО МЯСТО ЗА МАНИАЦИ ПО ДЕКОРАЦИЯ" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: