Всички имаме коли, нали ?
stefarata - специалист
Забелязах, че задното стъкло е разлепено в долния десен ъгъл и при натиск отвътре направо хлътва. На снимката съм отбелязал къде е участъка. Въпросът ми е може ли без да се сваля цялото стъкло да се подлепи, например с полиуретаново лепило и пистолет и как да почистя рамката и самото стъкло
Прикачен файл:
d759a1a172aa41f702a7e8c3b051284e.jpg
d759a1a172aa41f702a7e8c3b051284e.jpg (45.17 KиБ) Видяна 1270 пъти
stefarata - специалист
еее, няма ли друг начин :?
fox_vt - майстор
Минаваш със силикон отвътре в този участък и си готов.Няма да е залепено но поне няма да влиза вода.Ако продължи да се разлепва тогава вече ще трябва да го смъкваш.

Препоръчително е някой да натиска отвътре да се надигне стъклото колкото може и другия да шприцва безцветния силикон в пролуката за най добър ефект.
djjimmy66 - специалист
Вече съм имал опит с това - изходът е - автоджамджия - сваляне, монтаж наново. Иначе, ако не вече, то за в бъдеще ще ти хлопа през неравности, за проникване на вода няма да говорим! Успех!
hidrazin - майстор
Човека е написал че:
натиск отвътре направо хлътва
Това означава че няма да е разлепено чак толкова малко, колкото е отбелязал на снимката с червено.
Иначе тоя филм съм гледал как го игра един мой познат с предно стъкло.
Заводски дефект - горе в ляво сложили по-малко силикон. В началото добре докато външния уплътнител не е много стар.
После в дъжд започна да му мие очите. :-D Реши да спести от джамджия.
Резултатът е ясен - ново стъкло и пак при джамджията.
:partyman:

Тема "Отлепено задно стъкло на Vw polo" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: