• 1
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 75
Ел. инструментите. Консумативи.
ZEDYCUS - майстор
С хубавото се свиква бързо и се забравя, лошото не. :-D
nv952 - майстор
Ай и аз да се похваля. :-D
Не е машинка или нещо подобно. :shock:
Ама пак става :lol:
Прибирам се преди час и вече с изплезен език(нали няма климатик в кошника) и хапнах си сядам на компа,мотах се и на врата се звъни :?
Мързиливо се замъкнах до там и си мисля...
-Кой е пак тоя ве...
Отварям и гледаш една мацка :shock: Премигнах няколко пъти и гледам с една количка :?
И тя вика
-Раздаваме безплатно кола и фанта :rolleyes:
и аз бях ей така
:megaeek:
И най убавото беше че са студени :prayer:
Някой да е получил такъв подарък?

Изображение
EDI - майстор
Тюю, само с колата и фантата ли се размина, друго не раздава ли девойката. :? :lol: Ми ай честито, то си е направо за хвалене, без пари да раздават нещо. :partyman:
nv952 - майстор
EDI написа:
Тюю, само с колата и фантата ли се размина, друго не раздава ли девойката.
:lol:
За съжаление не раздава друго :sad: :roll:
Наздраве :partyman:
пп EDI нарадва ли се на винтовера :?: :)
EDI - майстор
Малко, още не съм работил сериозно, за да го оценя подобаващо, само проби.Ама 6х180 ги завива като в халва, не ги усеща. :-D
anabolicbeast - специалист
Честит да ти е EDI, със здраве дълги години и безаварийно ползване. И гледай да не се задържаш много на него, гледай да си в крак с модата! :lol: :wink:
EDI - майстор
Мерси. :partyman: А, стига за сега инвестиция в хобито за винтоверти, надявам се следващите години да не се налага да си вземам винтоверт. :lol: Два ми стигат - имам син GSR 18-2-Li и ДЕВАЛТ-чето.Синия заминава на вилата да смени боледуващия вече GSR 12-2, ДЕВАЛТ-а остава в къщи.
Allan - специалист
Деволт са голяма работа, имах 18 волтовия но го продадох след като му свърши батерията че 250 за батерия не ми се даваха, иначе бях повече от доволен
EDI - майстор
И аз съм доволен от машината.До сега ДЕВАЛТ не съм имал, а и това е най-мощната машина, която съм си купувал.Минал съм през няколко винтоверта.Като се почне преди 15 години с един 12 волтов СКИЛ, който от скоро беше жив :lol: и се продължи със зелен БОШ PSR 200 Li - жива и здрава от 7-8 години, син БОШ GSR 12-2 - жив, но с една батерия вече, син БОШ GSR 18-2- LI жив и здрав, 10,8 волтова МАКИТА DF330 - трагедията на винтовертите и като мощност и като пакети, та сега вече и с ДЕВАЛТ-А.Да е жив и здрав и да ми свърши доста работа по вилата и в къщи. :lol:
Allan - специалист
Забравих да кажа ЧЕСТИТО
и със здраве да го ползваш и много да радва.
Внимавай с тия 57 нм че моя щеше да ми извие китката като го пробвах дали мога да го спра на последната степен демек на пробиване, не знам от какъв акъл съм го направил но щеше да стане сакатлък.
Поздрави
  • 1
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 75

Тема "Да се похваля" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: