• 1
  • 2
От мобилни телефони до цифрови камери
Извинявам се ,че не отговорих на никого.Първо имах проблеми,после започна зимата и не съм се занимавал със стенда.Аз малко на доверие приех,че не е пипано нищо и това ме обърка.Сега ,като се затопли ще започна щателна проверка първо на датчиците и после ще бъркам вътре.Обмислям и метода с налагане на неговите платки на работещ стенд.Ама надали някой ще се навие да си бърка в душата на работещия си стенд.Засега така остава.Благодаря на всички за отзивчивоста.!
kalin.kraev - специалист
Приятели много се радвам,че попаднах на тази тема и много ще съм благодарен ако ми помогните с малко инфо.Стенд за баланс на гуми на един приятел му отказа спирачката,/за момента модел и марката немога да уточня/трябва да го отворя и да видя дали ще се справя с проблема но с такива машини не съм се сблъсквал досега в електричарската си практика,та мисълта ми е да ме насочите поне към принципа на действие на тези спирачки/и възможни повреди/,че като го отворя да знам какво горе-долу да търся и да гледам.Преди да откаже тотално имаше моменти та работеше когато тя си искаше и после изведнъж спря тотално и сега момчето се мъчи с едно трупче да ги спира :?

Предварително благодаря :partyman:
kalin.kraev - специалист
Ето и модела.Много ще съм ви благодарен ако помогнете за отстраняването на проблема. :partyman:

Прикачен файл

2429F.jpg
2429F.jpg (65.43 KиБ) Видяна 2049 пъти

Прикачен файл

2429.jpg
2429.jpg (67.2 KиБ) Видяна 2049 пъти
kalin.kraev - специалист
Приятели никой ли не се е сблъсквал с такава машина с такъв проблем,ако прецените,че в друг раздел може да намеря решение препратете ме към него.
:partyman:
hidrazin - майстор
Отваряш, гледаш, измерваш това онова и така нататък.
Ако мислиш че някой ще ти каже - отрежи червената жица, свържи синята с пембяната ... няма да стане така.
Пък най-добре твоя приятел да се обърне към някой сервиз.
Иначе машината е доволно древна.
kalin.kraev - специалист
Приятелю hidrazin то накрая така ще стане,ще я отворя ще позамеря тук там ще се почеша тук там :? и може и да се случат нещата :-D
hidrazin написа:
Иначе машината е доволно древна.
Древна но изкарва парички :)
hrpankov - специалист
...спирачката най-вероятно вързани през реотани фазите на двигателя..... а другото предполагам е датчици на положение...
  • 1
  • 2

Тема "Стенд за баланс на гуми" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: