Най - вълнуващия въпрос зимно време.
n.ganev - майстор
Чудих се коя имотикона /или там както се нарича / отговаря за "кисело" та да я монтирам :cool: .Става въпрос за възможности на клиентите защото в крайна сметка след калкулацията да не се окаже стресираща ситуация и : " Иба'ти и отоплението, Иба'ти и материалите, Иба'ти и майстора, Иба'ти и цените ...."
lov - майстор
n.ganev написа:
Чудих се коя имотикона /или там както се нарича / отговаря за "кисело" та да я монтирам :cool: .Става въпрос за възможности на клиентите защото в крайна сметка след калкулацията да не се окаже стресираща ситуация и : " Иба'ти и отоплението, Иба'ти и материалите, Иба'ти и майстора, Иба'ти и цените ...."
Е то убаво и ефтино са две напълно несъвместими неща. :lol:
Вярно е, че не правя водопроводи но и това ми се случва. Но на хидравлики и пневматики няма как да мотам кълчища а пък и кат си замина и протече не искам след мен да викат бах го в майстора щото следващия път няма да ме повикат. С една такава туба карам с години или по точно докато се скапе лепилото или я затрия някъде. Не струва кон и вол и реално в цената на едно парно ще е десеттина лева па и 20 да е. Първо по лесно и бързо се работи или не си цените времето за труд.
То по същата логика аз не трябва да слагам кабелни обувки където трябва или в место с преса да ги перна с чука от горе и да се хваля как съм си спестил малко пари че не съм си купил преса или кербовачни клещи. Напротив имам няколко защото за всяка дейност и всеки накрайник са различни.
В последните години оценявам майсторите по инструмента който имат. Като оценката не включва той да е супер марков важното е да върши работа. И дори на първо място отношението му към него.
Ще стане малко дълго но една случка от есента. търся шпакловчици да ми работят. Пристигат едни гащници с две вареви кофи маламашките им с топки лепило по тях не са чистени от как са станали на инструмент. Е познай от първия път дали ги наех да ми работят.

Тема "Бойлер Елдом - какво правят някои връзки" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: