Нека намерим най-тънките цени.
juvesan - специалист
Егахти стъпалните свредла! В 7.06 мин един пусна коплект в коша - последните явно, които не му харесаха за нещо и реши да търси в купа други :rolleyes: - голяма грешка... след 10 секунди реши да си ги потърси в ъгъла, но вече можеше само да ги изтръгне от мъртвите ми пръсти :lol: - което принципно едва ли е много трудно, но не е и лесно :supz:
kozl - майстор
Според зависи от возилото. Па и са на мода е безконтактното миене. Моите проби с подобни четки, през които тече вода бяха неудачни. От години ползвам водоструйка по безконтактния метод или с водоструйката свалям квото може и после с четка, която топя в кофа с автошампоан.
EDI - майстор
nikolson написа:
nanobanano написа:
Перфоратора от четвъртък изглежда хубав.Също и акумулаторната ножица,конкурент на бошовската от кауфланд :)
http://broshura.lidl.bg/8fdb8ea9-8f4d-4 ... b96e1/#/12
Това е следващата седмица! Някои хора пак няма да спят спокойно. :lol:
На дисковете може да се обърне внимание, стават за герунг МЕТАБО, Ф30 е монтажния отвор.Не знам само ъгъла на заточване на пластините, ама това трябва на място да се погледне.Иначе цената е трепач.Един свестен диск е над 100 лева.
И аз се канех днес да мина да видя едно-друго, ама до следобед едва ли нещо ще остане.
Chefo77 - майстор
Мдааам, цената е ОК. На Ферм вземам такива за 15+ лева броя. Но колкото и да се гледат, няма как да се види кривина, ако имат :(
Някой да има представа как се държи акумулаторния храсторез от 39.99? И дали си заслужава повече от онзи зелен Бош в Кауфланда за 69.90? Да взема за бащата за вилата.
EDI - майстор
Кривината божа работа, ама за 15 лева си заслужава, все единия ще става. :lol:
Чефо, между двата храстореза надали има някаква фрапираща разлика.
nikolson - майстор
Цената е трепач и защото са с 40, 60 и 80 зъба, плюс две редуциращи шайби. Колкото и да "мека" пластината, цена от 6-7 лева е добра.
EDI - майстор
М,м и аз се загледах по 80-те зъба :-D .Таман вчера си търсех нов диск, не че щатния на МЕТАБО-то не работи, ама свестни 216Х30 идват над 120 лева.Не, че няма да си взема, ама и ЛИДЪЛ-ските ще опитам.
resistbody - майстор
Ебати свредлата, ебати и скапания лидъл умрял... в 8:15 няма стъпаловидни, добре че е имало от комплект N1 в него има поне едно стъпаловидно...
Скапаняците от лидъла, защо се хабят да правят тея скапани брошури и реклами ако ще пуснат само 5 умрели бройки....
Дано четат темата тяхната мама....
vsm - напреднал
resistbody написа:
Ебати свредлата, ебати и скапания лидъл умрял... в 8:15 няма стъпаловидни, добре че е имало от комплект N1 в него има поне едно стъпаловидно...
Скапаняците от лидъла, защо се хабят да правят тея скапани брошури и реклами ако ще пуснат само 5 умрели бройки....
Дано четат темата тяхната мама....
Същото беше и в София, в 8.00 часа в бившия Рамстор сега Лидл успях да си взема
последните от стъпалните свредла, от другите нямаше проблем. :supz:
nikolson - майстор
Тъ-ъй, аз сега идвам от ямболския. С комплекти за панти, тапи и пак тапи. Ще ги пробвам и, ако не стават, връщам. (Що се сърдят някои на разпечатани комплекти? Нали искат да връщат? :-D ). Та в магазина имаше от всичко по много!. Даже мярнах на някакъв щанд встрани и акумулаторно зеге. Всичко зависи от управителя.

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: