• 1
  • 53
  • 54
  • 55
  • 56
  • 57
  • 63
Място за идеи и желания за проектиране и изработка на готови проекти.
Andri01 - майстор
Че то и ОТ Варна има-няма 100-на км! Близичко е,събота-почивен ден....става! Метни килце кокалчета отгоре,а? :partyman:
КИМИ - специалист
dundurma написа:
в събота ще му е кръщенето на бургаска земя-беконче,гъбки,чушки..............олях клавиатурата с лиги :supz: :supz: :supz:
Снимай, та ние дето сме на диета барем да погледаме.
dundurma - специалист
КИМИ написа:
dundurma написа:
в събота ще му е кръщенето на бургаска земя-беконче,гъбки,чушки..............олях клавиатурата с лиги :supz: :supz: :supz:
Снимай, та ние дето сме на диета барем да погледаме.
ХУБУ МА да ви пратя и салфетки.......... :supz: :supz: :supz:
kuger - майстор
Малей, колко Бургазлии имало у форума :shock: Насъбрахте се като мухи на ....... :-D
Аз моя валандър го правя на порции, миналата година му заварих дупката и една пукнатина. Тази ще му туря крака. Догодина ще му режа лентата :shock:
nv952 - майстор
kuger написа:
Малей, колко Бургазлии имало у форума
+ още 1 :-D
И аз имам дискова брана :?
Тъй че .... :lol:
Ама другият месец. :roll:
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Ох, мамооо, как попаднах на тая тема!
piron45 - майстор
Хайде и аз да се разпиша с валандър 56см. След няколко дни пилене, лъскане и заваряване днес направих първата домашна проба. От бързане съм забравил да му сложа дръжки, но и това ще стане утре. Има си телескопични крака за в гората, но в домашни условия ще ползвам старото барбекю от джанта, само му заварих три квадратни профила да повдигна валандъра над огъня. Пробата излезе доста вкусна и май скарата ще остане да си виси в гаража.

Прикачен файл

Picture 037.jpg

Прикачен файл

Picture 035.jpg

Прикачен файл

Picture 030.jpg
dundurma - специалист
и аз съм на мнение,че на валандъра стават по-вкусни нещата :supz: :supz: :supz: :supz:
Andri01 - майстор
Да бе,то на човек само за бира няма да му стигнат парите! :sad:
pansim - майстор
Бре...да се разпиша и аз в темата. Ето моя начин за скара...имам и обикновена с калибровани 8мм железа, ама на камък си е друго :)
Снимката е малко на шарена сянка, ама иначе много бира пие...камъка де... :-D

Прикачен файл

IMGP6122.jpg
  • 1
  • 53
  • 54
  • 55
  • 56
  • 57
  • 63

Тема "Валандар/тиган или барбекю/" | Включи се в дискусията:

Сподели форума: