• 1
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 75
Ел. инструментите. Консумативи.
Фитилчо - майстор
Заприходих едно е таково комплектче:

Изображение

и две 5.2 Ah батерии 18 Волта

а, и денс заприходих и това:

Изображение
EDI - майстор
А честито. :partyman: ФЕСТУУЛ-а новичък ли го заприходи.Май от Англия си го взел, гледам там има такъв комплект с 5,2 А пакети. :? :lol:
crez - майстор
Колега profesionalist_wood имам същата подвижна лампа отдавна, честно казано боклук, На третото включване се прецака ключа, сега е накъсо, иначе върши работа.
Allan - специалист
Честито
добре ми изглеждат машинките, тия 2 пакета по 5,2 А е много добре ба работа ще свърши,и аз имам подобен винтоверт със сменяемия патронник но с по малко амперчаса и друга марака и е много удобен за завинтване, почти не ползвам патронника, имам друг винтоверт за пробиване.
Фитилчо - майстор
И фестула и флекса са чисто нови!

Флекса е страхотна машинка. Влизат дискове 125 мм с оригиналния картер/предпазител. Само първият път излезнаха малко искри :lol:

Иначе е модела с обороти, аз флекс без обортоти няма да си купя повече, много са ценни ! Турих му и бърза шайба на Хилти

Изображение

Не ми се даваха 300 и лева за флекс на Хилти с Обороти, иначе това е най доброто, с което съм работил а съм пробвал почти всички флексове в продажба.
Allan - специалист
Може ли да кажеш колко струва тази шайба и от къде я купи?
Последна промяна от Allan на пет май 08, 2015 3:11 pm, променено общо 1 път.
Фитилчо - майстор
Към 70 лева струва нова.

В продавалника изпадат около 30 лева...
Allan - специалист
Мерси за инфото
nv952 - майстор
Как да не се пОфаля :-D
Един месец чакане...и най накрая пристигнаха :prayer:
Ама тия дреболии в найлончето не ми е ясно за къде са :? ...но времето ще си покаже :)

Изображение
ИзображениеИзображение
crez - майстор
Честито, със здраве да ги ползваш. Това ми изглеждат на дистационер,оста се навива някъде в клещите, а с пластмасата определяш на каква дължина да заголваш.
  • 1
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 75

Тема "Да се похваля" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: