• 1
  • 85
  • 86
  • 87
  • 88
  • 89
  • 124
Всеки да напише по някоя весела случка или виц.
Chefo77 - майстор
Уай?
УААААЙ???
Прикачен файл:
IMG_20150508_105245.jpg
Прикачен файл:
IMG_20150508_141134.jpg
Прикачен файл:
IMG_20150508_141138.jpg
jekasus - майстор
Chefo77 написа:
Уай?
УААААЙ???
въпрос, как санаправили тоя куфар и как са го шпакловали? :-D
за другите снимки - само лепенки с баркодове ли виждаш? :-D
Chefo77 - майстор
Виждам и външна лайсна, изявяваща се като вътрешна, но това е бял кахър. Фугирането с ляв крак - също. Всички - абсолютно всички фризове бяха с баркодове. Но не съм очаквал, че точно тези двата няма да ги махнат :)
А за другата снимка - явно са праснали ГК-стената след шпакловката и преди замазката ... защото под ламината замазка няма :lol: И не е куфар, комин е.
Salvador - специалист
Тия снимки ми напомниха за един, дето за 4 дена направи 5 тоалетни в заведение от-до.С всичко. В интерес на истината, плочките му бяха перфектни и по фуга, и по равнина. Но лепенките с цената от магазина...няма кой да ги махне.
Делян - специалист
Chefo77 написа:
Уай?
УААААЙ???
Прикачен файл:
IMG_20150508_141138.jpg
Целта е била да изпитат паркетаджията - как ще се справи на това място... :lol: Чефо, ако си бил ти - поздрави, справил си се :wink: Но да те видим сега как ще сложиш перваза :roll:
fox_vt - майстор
И в перваза кабел да се прекара :-D :-D
Chefo77 - майстор
Няма грижи и за двете :)
jekasus - майстор
Брадчед гипскартон технолоджи-

Прикачен файл

DSC_23231.JPG
DSC_23231.JPG (116.69 KиБ) Видяна 3287 пъти

Прикачен файл

DSC_23241.JPG
DSC_23241.JPG (101.1 KиБ) Видяна 3287 пъти

Прикачен файл

DSC_23251.JPG
DSC_23251.JPG (86.24 KиБ) Видяна 3287 пъти

Прикачен файл

DSC_23261.JPG
DSC_23261.JPG (83.17 KиБ) Видяна 3287 пъти
nv952 - майстор
Не знам как е в други нови апартаменти ама да сложиш домофона в хола... :lol:
Че е в хола ай...ама на най тъпото място :?

Може би така се прави ама според мен това си малко странно. :|

Прикачен файл

бургас лазур.jpg
бургас лазур.jpg (110.67 KиБ) Видяна 3051 пъти
lov - майстор
Никак не е странно дори си е напълно нормално когато има ограничен достъп до сградата и електронно управление на вратите. Не визирам само апартаменти а и къщи с големи дворове. По разумното е управлението на вратите да е в помещението в което прекарваш най голямата си част от времето.
В къщи съм точно така дори с два видео монитора. Единия в хола да другия в столовата. Още с позвъняването виждам кой ме търси и мога да му отворя и да влезе без да се разхождам до коридора. А и по този начин покривам цялото жилище. Не че преди с обикновената звънчева инсталация нямаше звънци почти на същите места и то от зор защото не се чува като примерно си в кухнята и е пусната аспирацията.
Дори по някога единия монитор го изнасям на терасата защото при затворени врати не го чувам. А лятото най редовно вечеряме и стоим там. Монитора си има вградена батерия и може да изкарва по няколко дена без проблеми.
Мързела и глезотията ни гони от всякъде и трябва да си угаждаме. :lol:
  • 1
  • 85
  • 86
  • 87
  • 88
  • 89
  • 124

Тема "Вижте и се посмейте. МАЙСТОРИ - МЕНТЕ !" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: