Нека намерим най-тънките цени.
klomo - специалист
Поредната глупост В ЛИДЛ БЪЛГАРИЯ!
БРОШУРИ В ПОЛИЕТИЛЕН.
juvesan - специалист
klomo написа:
Поредната глупост В ЛИДЛ БЪЛГАРИЯ!
БРОШУРИ В ПОЛИЕТИЛЕН.
E,що да е глупост... хората използват това за внушение.. пише си - пазим от микроби и мръсни ръце ( майсторски, дето прелистват брошурите и си купуват само Парксайд и др) и тка.. купувайте от нашите сапуни :)
silent - майстор
Моят къртач е Райдър и е на повече от годнини от нй евтините...спорадично е скъсван от работа и още си е жив и здрав....а това за кое е профи и кое хоби то определението е като оная приказака от един култов филм...като си плащаш е курорт като ти плащат е командировка...
За"Райдър" или лошо, или нищо! - както се казва в една поговорка. На колега електрожена го ремонтирах три пъти. А когато на мен ми се наложи да ползвам перфоратор и взех фирмения "Райдър", при първото натискане на бутона мотовилката изкърти корпуса и се показа отстрани. Добре че шефа се оказа човек. Когато му казах, че съм готов да го платя защото се е счупил при мен, ме успокои с думите: "Все пак това е "Райдър", нямай грижа!". После си купих перфоратор от профи серията на "Айнхел" и си имам вече собствен, но уред от марката "Райдър" и да ми подаряват няма да взема.
Извинявам се за off-topic-а...
stan73 - майстор
Райдър са ясни...
Айнхелският червен или син ти е.
Старата им профи серия беше синя и се начичаше Глобал. Яки добичета са. Глобал имам само перфоратор с вертикален мотор и голям ъглошлайф. Бяха скъпички, но си струват... А по-новата е червена и по памет се водеше Експерт. Например винтовертите са им с метални зъбни колелета.
mitko64 - майстор
За 1500 ватовият Парксайд, ако може малко по- конкретно, колко бани, колко квадрата плочки, това след година ползване, нищо не ми говори. Аз съм конкретен- около 20 квадрата таракота с хастар от 3 до 10 см. яка замазка(4 дена преди това бих на ръка да сваля 8 кв.). Това 2,7 джауловите перфоратори само го чешеха.
A и една новост от Германия http://www.lidl.de/de/parkside-batterie ... a1/p196418 . Мен поне не ме впечатлява с тези батерии и въртящ момент.
iivanov - майстор
stan73 написа:
Райдър са ясни...
Айнхелският червен или син ти е.
Сега всички са червени . Сините са останали наличности. А сериите са home и expert.
stan73 - майстор
Хоум линията изообщо не я броя (те са си дръвца, почти като Райдър). Експерт си ги бива. А Глобал няма как да има наличности вече в магазинната мрежа, защото става въпрос за преди доста години. Те после пускаха едни други сини, които не ги биваше (а и бяха евтини), а тогава качествените бяха пак червени и цената им беше доста висока.
xway - напреднал
mitko64 написа:
... A и една новост от Германия http://www.lidl.de/de/parkside-batterie ... a1/p196418 . Мен поне не ме впечатлява с тези батерии и въртящ момент.
Имам подобен модел на Black&Decker A7073-XJ - продава се в Практикер/Ташев-Галвинг за 22-27 лв.
Оборотите са малко, но ползва стандартни АА батерии и няма да се чудиш как да ги заменяш. Неудобство е, че всеки път се чудиш кой бутон да натиснеш за правилната посока.
fore - майстор
Колеги дайте линк на големият 5 джаула перфоратор да го видя що за стока е визуално.

Той има ли режим само въртене без удар ?

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: