Още преди към 20 години на едно приятелче няколко пъти им тарашиха вилата, крадоха захранващите кабели, един куп поразии. За Сливен иде реч, а баща му тогава беше шеф на полицията, а после шеф на частен СОТ. Бай Манго на подбира 

kuger написа:Ма много си агресивен бе-що не пробваш нещо по цивилизованоmarian1 написа:Слагането на табела с надпис за видеонаблюдение, има обратен ефект - започват да си крият лицата! Целта е да го видиш нали?Слагат се тротилови шашки с капсул-детонатори, добре затрупани със средно големи камъни! Предварително изкопани дълбоки ями за съхранение на "улова", после "ми, не знам"![]()
Друго не помага!
krasi92 написа:Не съм си пил хапчетата днес!kuger написа:Ма много си агресивен бе-що не пробваш нещо по цивилизованоmarian1 написа:Слагането на табела с надпис за видеонаблюдение, има обратен ефект - започват да си крият лицата! Целта е да го видиш нали?Слагат се тротилови шашки с капсул-детонатори, добре затрупани със средно големи камъни! Предварително изкопани дълбоки ями за съхранение на "улова", после "ми, не знам"![]()
Друго не помага!
krasi92 написа:Може - автоматична система за своевременно замесване, втасване, изпичане и поднасяне на тестени изделия. И малко солчица. Като сме цивилизовани, да вземем да им поднесем топла питка, какво ще кажеш?kuger написа:Ма много си агресивен бе-що не пробваш нещо по цивилизованоmarian1 написа:Слагането на табела с надпис за видеонаблюдение, има обратен ефект - започват да си крият лицата! Целта е да го видиш нали?Слагат се тротилови шашки с капсул-детонатори, добре затрупани със средно големи камъни! Предварително изкопани дълбоки ями за съхранение на "улова", после "ми, не знам"![]()
Друго не помага!
hrpankov написа:...абе сложи в мазето 4-5 бутилки вино с етикети от реколта преди 4-5 години и сложи вътре сода каустик....оно ке си покаже!Това е запазена марка на руснаците. Само че начената бутилка с водка и вътре доляти 100 грама метилов спирт.
hrpankov написа:...абе сложи в мазето 4-5 бутилки вино с етикети от реколта преди 4-5 години и сложи вътре сода каустик....оно ке си покаже!И това не става. Мазето пълно с буркани консерви, включително и свинско с кис. зеле, не са пипнали нищо. Само кабели, въжета и медни изделия.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: