• 1
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 180
Всичко за дърводелството
EDI - майстор
Чефо, нали написа GTA600, толкоз струва, 540 лева я видах, освен да са завишили яко цената, погледнах само един сайт.GTA 6000 е 180 лева, за нея ли говориш или за 600.
ZEDYCUS - майстор
Chefo77
Видях ти предложението - Райдър за под 40 лева, има и на Блек и Декър за по 90 ... дали ще са стабилни :?
Щом издържа пендулата и масичката за пробиване на панти при дупчене на врати по 2 метра, значи няма да има проблем за рязане на ламината и паркета. Може само да сложиш по голяма плоскост където да легне дъното на циркуляра. Масичката максимум се разтваря към 30 см. Широка е към 50. :partyman:
Chefo77 - майстор
EDI написа:
Чефо, нали написа GTA600, толкоз струва, 540 лева я видах, освен да са завишили яко цената, погледнах само един сайт.GTA 6000 е 180 лева, за нея ли говориш или за 600.
http://www.bosch-professional.com/bg/bg ... 092-ocs-p/
Цена - между 179 и 199 лева. Няма да казвам колко е към мен, нито колко е към мен GTA 2600, че ще ми завиждат :) :) 2600 е страхотна, но ми е огромна, иначе да съм я лапнал вече ...
Зедикус ... трябва да я видя и наживо.
Chefo77 - майстор
Абе временното е хубаво, но това е по-добро... май :wink:
Знае се на кого :prayer:
Като видя Райдъра, може да го отнеса за пендулата :-D
Прикачен файл:
_20150515_102543.JPG
_20150515_102543.JPG (78.63 KиБ) Видяна 1647 пъти
Последна промяна от Chefo77 на пет май 15, 2015 10:38 am, променено общо 2 пъти.
EDI - майстор
Ей, не изтрая. :lol: Ай честито :partyman:
nikolson - майстор
Божеее, ако беше жена, гащите ти все на букаи щяха да са. :-D
И от мене Честито, и да пазиш кръста.
ZEDYCUS - майстор
А честито и безаварийно ползване. :partyman:
Вземи още една и за пендулата, ще разваляш машиния парк с райдер. :razz:
Chefo77 - майстор
Гледай какви хора - веднага да завидят. Тцъ тцъ тцъ... :lol:
След еднодневна работа, бих могъл да кажа, че масата е перфектна за този циркуляр. Използвам я на 70 см височина и плота е една идея по-високо от перфектното за моя ръст. Бош 2600 е прекалено висока за удобна фабота (90 см), а 600 е тясна - основата на циркуляра е по-широка и по-дълга, отколкото са ширината и дължината на масата.
Още малко доработки и ще стане перфектната маса.
cvetomir_77 - специалист
Понеже се очакава следващата ми "домашна работа" да е маса, си поръчах 4 бр от това:

Изображение
EDI - майстор
Браво, много добър избор :partyman: .Страхотни са, страшна сила на притискане, много леко се въртят манивелките и са идеални за дебели плотове.И аз имам 4 броя, с тях си натягах дъбовата врата при монтажа.
  • 1
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 180

Тема "Кой какви дърводелски хубавини смята да си закупува/направи?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: