• 1
  • 2
Всички имаме коли, нали ?
шоп - майстор
DundyTheCroc, едно е да гледаш по сайтовете размери и цени - друго е ако търсиш реално точно определен модел гуми, обаждаш и получаваш отговори, че няма наличност или има само 1 бр гума :-D

fox_vt, прав си за съотношението цена гума-автомобил, но все пак да не забравяме, че возим децата си с тези автомобили, а гумата е единственият елемент, който свързва автомобила с пътното платно. Може би най-важен е баланса цена-качество.
DundyTheCroc - майстор
Аз не само гледам цените, ами виждам и бройките, хайде стига с тези 400 лева на гума :-D
Нормални гуми среден клас с този размер са 150-160 лева, аз лично не бих рискувал с неизвестни китайски.
Chefo77 - майстор
Аз не бих рискувал със сайт, особено щом става дума и за лизинг. Влизаш в сайта на ТБИ, виждаш кои ГОЛЕМИ вериги са им партньори и избираш между тях. И избираш на място. Замисли се - поръчваш 4 гуми на изплащане, изпращат ги, получаваш ги - едната или двете са с ДОТ отпреди 2 години. Отказваш, искаш да ти изпратят нови, но докато дойдат или АКО изобщо могат да ги сменят, лизинга си тече, ти си плащаш ...
Затова те съветвам - на място, гуми в наличност.
И не мисли, че като пише шумни, значи че няма да си чуваш приказката в колата. Едната ми кола е с 2 пълни комплекта Нексен - зимни Уингард и летни 641 - не съм усетил осезаема разлика между тях и предишните - Туранца - когато асфалта не е горещ. Когато е - Туранцата изобщо не се чуваше.
ditronix - специалист
Аз пък вече може би 10 години купувам гуми само от http://www.avtogumi.bg/oscommerce/?gcli ... Ag4u8P8HAQ Никога не е имало издънка с поръчките, гумите винаги са идвали топли все още, винаги по четворки от една и съща партида. Тази година се наложи да почакам за летните десетина дни, но цената заслужаваше това неудобство. Есента търсих и купих зимни гуми, сега два комплекта летни-за мен и сина ми. Преди 5 години купих три комплекта зимни- за мен ,за сина и за жена ми, преди тези покупки купувах гуми за старата си кола. Не е имало случай на издънка. На лизинг не съм пазарил, за това не мога да давам оценки, но за всичко останало оценката ми за сайта е шестица!
Dzver - специалист
в момента карам с Гиславед - много съм доволен
по-добре са от всички китайци
MamaMy - майстор
Dzver написа:
в момента карам с Гиславед - много съм доволен
по-добре са от всички китайци
Колега, ти уби всичко детско в мен :lol:
Ако не знаеш нищо за тази марка, не е лошо да попрочетеш.
Все едно да кажеш Ферари е по-добре от всички малолитражки.
Dzver - специалист
казвам за китайските марки, не за произведените на големите фирми гуми там
  • 1
  • 2

Тема "Летни гуми" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: