Всички имаме коли, нали ?
emil_v r - майстор
Как ще коментирате ?
Прилича ми малко на шоуто на Бени Хил .
velsi - Почетен майстор
Ми как...поредната българска глупост. Да бяха купили някоя камера за парите, които са потрошили за това. Поне щеше да има истински ефект. Ама нали трябва да усвоим онези парички... шуробаджанащината в България унищожава всичко.
romanpm - майстор
От Поморие за Бургас мярнах само един такъв закрепен към билборд , интересно колко време ще ги има :lol: в първия момент стряска , :shock: но когато го видиш за втори път е затъпяващо :down: абсолютно си прав velsi :lol:
LazarGanev - "Велик майстор"
Чух, че в братска южна съседка били често срещани и дори често им сменяли местата - по този начин успявали да регулират скоростите по магистралите.
sstefanov - майстор
Един път видях истинска кола паркирана пред бутафорната!
тонито - специалист
Oт горе на билботдовете има камера която следи скоросттта....и се заснима..внимавайте.
rendo - специалист
Братята Американци имаха по едно време адет да слагат надуваеми полицаи ... хахха :lol:

Чудя се на акъла на цялата работа кога ли ще си харесам една такава патрулка бтафорка да я сложа пред нас за мезе на народа хахаха .....
тонито - специалист
Незнам само защо ги оплювате и се подиграватя?Вие как бихте решили порблема???малко ли жертви дадохме?ясно е че нямаме културата на каране..според мен това е начина..на свяко кръстовище камера......
velsi - Почетен майстор
Именно. Все пак живеем в 21 век. Не е необходима кой знае каква камера. Не е нужно да е скъпа. Интернет има вече и по селата. Да не говорим колко са напреднали безжичните технологии. Аз бих сложил бутафорни камери вместо бутафорни автомобили. Ама много. Достатъчно много, за да не знаеш кои са истински и кои не.
lyki - специалист
Всичкия този маскарад с бутафорните патрулки много ми напомня мероприятие от времето на ранния социализъм в България описано от Георги Марков в Задочните му репортажи . Как по трасето на международния влак в далечина са поставяли талашитени трактори и комбайни за да се изфукаме пред света с постиженията си.
Вярно че има много катастрофи , вярно че трябва да се направи нещо за спиране на войната по пътищата ,но не мисля че с тия маймунжулъци ще стреснат някого,това е начин да се отчете дейност и да се присвоят някакви средства . По трудното и трайно решение би било да се работи за промяна на манталитета на оскотелия Българин.

Тема "Бутафорните КАТ автомобили ?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: