Нека намерим най-тънките цени.
mitko64 - майстор
vasko9999 написа:
Chefo77 написа:
vasko9999 написа:
Еееее пет дена никой не писа.......сега всички наскочиха.Не е врат а е шия......На мен ми се видя най обикновенно дърво,(ВСЕ ПАК ДАДОХ НЯКАКВА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРОДУКТИ ПО ТЕМАТА)кво чак толкова е станало.Типично по български.....вместо да попогнеш на човек по добре го забии още по дълбоко.
Васе, вместо да се пениш, по-добре благодари на хората, от които разбра що за материал е хикорията.
Типично по български, да - те го образоват, той се дразни защо го поправят...
:partyman:
Друга ми беше мисълта, по напред днес питах за въпросните чукове НИКОЙ НИЩО НЕ ПИСА.........а СЕГА КАТО МОЖЕМ ДА СЕ НАДСМЕЕМ ДАВАЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙ
Колега, просто писах, че си се объркал нещо, извинявай ако съм те засегнал. А за чуковете преди година доста бях писал, тестове правих, на ресор, паве, забиване на пирони с магн. държач, вадене на пирони, ама няма да се повтарям. Тя темата стана необятна, не можеш да се ориентираш вече.
stan73 - майстор
vasko9999 написа:
Chefo77 написа:
vasko9999 написа:
Еееее пет дена никой не писа.......сега всички наскочиха.Не е врат а е шия......На мен ми се видя най обикновенно дърво,(ВСЕ ПАК ДАДОХ НЯКАКВА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРОДУКТИ ПО ТЕМАТА)кво чак толкова е станало.Типично по български.....вместо да попогнеш на човек по добре го забии още по дълбоко.
Васе, вместо да се пениш, по-добре благодари на хората, от които разбра що за материал е хикорията.
Типично по български, да - те го образоват, той се дразни защо го поправят...
:partyman:
Друга ми беше мисълта, по напред днес питах за въпросните чукове НИКОЙ НИЩО НЕ ПИСА.........а СЕГА КАТО МОЖЕМ ДА СЕ НАДСМЕЕМ ДАВАЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙ
А що не прочете няколко мнения по-назад - писахме за тях !? (кой ти е крив ? )
vasko9999 - специалист
stan73 написа:

Ти сега накрая да не би да се заяждаш или така ми се струва?
Chefo77 - майстор
pachosz написа:
Chefo77 написа:
Между другото, откакто щях да претрепя колегата с изскочилата метална част на чук, друго освен метал не признавам за дръжка. Заварена или залепена и нитована.
:shock: :shock: :shock: :roll: :roll: :shock:
Ужас!!!! Чук с метална дръжка е добре ако го ползва човек като мен- на седмица по 5 минути. Но ако цял ден ти млатиш с тая метална дръжка, акъла ти се взема от вибрации.
Приятелю, от 6 или 7 години блъскам паркета само с такива чукове (имам 300 и 500 грамов) й никакви грижи с вибрациите. Нали си има гума на дръжката! Освен това гллям плюс е, че няма никакво приплъзване в ръката.
stan73 - майстор
vasko9999 написа:
stan73 написа:

Ти сега накрая да не би да се заяждаш или така ми се струва?
Не !
fore - майстор
Чукове като чукове.

За какво се ползват тия зъби на чукът за дърво ?
pachosz - специалист
fore написа:
Чукове като чукове.

За какво се ползват тия зъби на чукът за дърво ?
Предполагам да вадиш пирони с тях. Ако са тия зъби, за които си мисля.
pachosz - специалист
Chefo77 написа:
pachosz написа:
Chefo77 написа:
Приятелю, от 6 или 7 години блъскам паркета само с такива чукове (имам 300 и 500 грамов) й никакви грижи с вибрациите. Нали си има гума на дръжката! Освен това гллям плюс е, че няма никакво приплъзване в ръката.
Възможно е. Аз нямам кой знае колко опит с чукове, но имам един голям, мисля около 2-3 килограма е, с метална дръжка, много ми е гаден за ползване :? Преди време разбивах една плоча с него, взе ми се акъла. После като взех с дървена дръжка направо се родих.
Иначе ползвам редовно чукчета, ама малки размери, при тях е друга бира :partyman:
fore - майстор
Къртачи няма ли за тия плочи, та с чук ? То и осколките са страшни при тази технология с чукът.
Аз на вилата имам 5-6 чука с различни големини, единият е 10 кг с дървена дръжка. Но с това да се млати по бетони е утрепия.
profesionalist_wood - майстор
Да го ева,оно при удара с 10 кг чук по камъните си е страшничко :-D Като замахнеш и осколките ще ти извадят очите. Добре че къртача спасява положението. Колко кубика камъни съм разбил с чук само аз си знам

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: