vasko9999 написа:Колега, просто писах, че си се объркал нещо, извинявай ако съм те засегнал. А за чуковете преди година доста бях писал, тестове правих, на ресор, паве, забиване на пирони с магн. държач, вадене на пирони, ама няма да се повтарям. Тя темата стана необятна, не можеш да се ориентираш вече.Chefo77 написа:Друга ми беше мисълта, по напред днес питах за въпросните чукове НИКОЙ НИЩО НЕ ПИСА.........а СЕГА КАТО МОЖЕМ ДА СЕ НАДСМЕЕМ ДАВАЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙvasko9999 написа:Еееее пет дена никой не писа.......сега всички наскочиха.Не е врат а е шия......На мен ми се видя най обикновенно дърво,(ВСЕ ПАК ДАДОХ НЯКАКВА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРОДУКТИ ПО ТЕМАТА)кво чак толкова е станало.Типично по български.....вместо да попогнеш на човек по добре го забии още по дълбоко.Васе, вместо да се пениш, по-добре благодари на хората, от които разбра що за материал е хикорията.
Типично по български, да - те го образоват, той се дразни защо го поправят...
vasko9999 написа:А що не прочете няколко мнения по-назад - писахме за тях !? (кой ти е крив ? )Chefo77 написа:Друга ми беше мисълта, по напред днес питах за въпросните чукове НИКОЙ НИЩО НЕ ПИСА.........а СЕГА КАТО МОЖЕМ ДА СЕ НАДСМЕЕМ ДАВАЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙvasko9999 написа:Еееее пет дена никой не писа.......сега всички наскочиха.Не е врат а е шия......На мен ми се видя най обикновенно дърво,(ВСЕ ПАК ДАДОХ НЯКАКВА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРОДУКТИ ПО ТЕМАТА)кво чак толкова е станало.Типично по български.....вместо да попогнеш на човек по добре го забии още по дълбоко.Васе, вместо да се пениш, по-добре благодари на хората, от които разбра що за материал е хикорията.
Типично по български, да - те го образоват, той се дразни защо го поправят...