точно това от втория линк беше до енхела  не съм го заглеждал защото цената ми е висока, сравних им само линеалите. Иначе поразгледах Bosh t10 доста по добре изработен плот и водачи. ама и цената му е доста по добра
 не съм го заглеждал защото цената ми е висока, сравних им само линеалите. Иначе поразгледах Bosh t10 доста по добре изработен плот и водачи. ама и цената му е доста по добра 

не съм го заглеждал защото цената ми е висока, сравних им само линеалите. Иначе поразгледах Bosh t10 доста по добре изработен плот и водачи. ама и цената му е доста по добра

иначе на снимка изглежда същия като енхела някъде четох че червено черната окраска била полупрофесионална серия. Ама не ми се вярва.
 иначе на снимка изглежда същия като енхела някъде четох че червено черната окраска била полупрофесионална серия. Ама не ми се вярва.  ). Заключване в слотовете на масата съм ползвал само веднъж но може да се направи и с уширяващ се водач.
 ). Заключване в слотовете на масата съм ползвал само веднъж но може да се направи и с уширяващ се водач.