Нека намерим най-тънките цени.
fore - майстор
Бийте що ви е по лесно. Аз предпочитам къртач.

Като купих перфоратора в комплект със секача и шилото в кутията, ми направи впечатление че въпросните сечива са доста по лелки от тези които имам от една друга фалшива машина.
Със старите съм къртил и са яки.

Някой тествал ли е тези от комплекта на перфоратора ? Стават ли ?
pachosz - специалист
Мда, сега вече сме с къртачи, ама то няма плочи за разбиване вече :wink:
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
pachosz написа:
Мда, сега вече сме с къртачи, ама то няма плочи за разбиване вече :wink:
Ха-ха, май така се получава :-). Откак имам къртач, само за перфоратор е ползван. Някакъв безмарков от Кауфланд. 70 пари. Иска почивки, но аз съм човек, почиваме, щом иска
anabolicbeast - специалист
В Германия пускат нов пистолет за горещ въздух (същите параметри, но с нов корпус) и стационарен циркуляр. :shock:
http://www.lidl.de/de/parkside-tischkre ... a1/p196435
http://www.lidl.de/de/parkside-heissluf ... c2/p197920
Фитилчо - майстор
Искам пищова :)
stiv1961 - майстор
Фитилчо написа:
Искам пищова :)
Имам го от преди, колко барбекюта е разпалиллллл.... не ми се говори :partyman:
mitko64 - майстор
И аз го имах- добра ергономия, дълъг кабел, но ми се струваше слаб за 2000вата, сравнявайки го с един аналогичен Райдер. Продаваше се в картонена кутия, което също е минус. Ако го пуснат пак, ще го взема, защото старият ми изгоря.
anabolicbeast - специалист
Аз също имам стария. За 20 лева няма аналог, нито като мощност, нито като сглобка!
stiv1961 - майстор
mitko64 написа:
И аз го имах- добра ергономия, дълъг кабел, но ми се струваше слаб за 2000вата, сравнявайки го с един аналогичен Райдер. Продаваше се в картонена кутия, което също е минус. Ако го пуснат пак, ще го взема, защото старият ми изгоря.
Майтапчии, ми какво искате- за двайсет лева и торта в куфара ли искате :-D
Фитилчо - майстор
За 20 лева и персийски килим ли искате :lol:

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: