• 1
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
Всичко за озеленяването от домашни цветя до дървета за градината
kaishew - специалист
Прикачен файл:
Picture 5848-1.jpg
И при мен виси от тавана на парника,сега я пускам есента я вдигам и така вече седма година.
kuger - майстор
Наистина не четете!
Вижте първата ми снимка, две страници назад, как е направено. Лесно и бързо.

Johny, мрежата е с "око" 80 мм., не е ситна, държи добре стеблото без да се налага да го провирам през дупките.
Писал си, че е нетрайна :? , ми не е така, години карам с една и съща.

nv952, какви са тези конструкции, дини и тикви ли ще носят? От долу също има нужда от изпъване.

Но, в крайна сметка решението си е ваше.
nv952 - майстор
kuger написа:

nv952, какви са тези конструкции, дини и тикви ли ще носят? От долу също има нужда от изпъване.
:? Няма дини и тикви...ама я си представи че вземе се пръкне някой краставица по 1кг :-D

Не разбирам кво лошо съм направил :?:
Исках да е стабилно тъй като разстоянието между двата кола е към 2.50-2.80см. и на това разстояние съм боднал 3 корена.
kuger - майстор
nv952 написа:
kuger написа:

:? Няма дини и тикви...ама я си представи че вземе се пръкне някой краставица по 1кг :-D

Не разбирам кво лошо съм направил :?:
Исках да е стабилно тъй като разстоянието между двата кола е към 2.50-2.80см. и на това разстояние съм боднал 3 корена.
Нищо лошо! Просто излишно здраво ще е. За три корена щяха да стигнат три пръчки арматурно. Аз, на 2,3 м. наших 11 корена /щяха да са повече, ама изтървах разсада/ :-D
Сутрин, като бера краставиците /на мен се пада тая чест :sad: /, има по 20-30 броя по около 300 гр. и мрежата не е мръднала.
Миналата година съм изтървал една, беше станала около 8 санта дебела и 40-45 санта дълга, а и много жълта :-D , стана късмет на кончето на комшията.
nv952 - майстор
Тюю най накрая да си легна в моето легълце :cool:
еее бах му мамата... :x пак забравих да снимам мрежата за краставици. :?
Карай...ама освен мрежата,забравих и ключовете за вкъщи ....та си поседях на паркинга докато баба се върне от магазините. :)
Иначе днес мога да се пофЪла с първата черешка :-D .
Дръвчето е най старото. (Ся не помня кога но съм го сял преди около 3 год. )
И няколко ягоди имаше а марулята вече се консумира....даже набрах 6 бр. за в къщи :wink:
Ко друго :? ..Има вече зелени домати с големината на орех.
Краставиците имат цвят :-D
И едната череша нещо загива :(
пп ето малко снимки
ИзображениеИзображение
kuger - майстор
Браво за мерака, ама...., заеби за малко тая градина, я виж на вън колко мацки има за опрашване :razz:
nv952 - майстор
:lol:
Петък,събота и неделя е запазено място за градинката :wink:
И през седмицата време бол....пък в София сами си искат :cool: :razz:
kuger - майстор
nv952 написа:
:lol:
Петък,събота и неделя е запазено място за градинката :wink:
И през седмицата време бол....пък в София сами си искат :cool: :razz:
Чакай сега, кво правиш в София?, малко ли са Бургазлийките? Ей, ще ми паднеш в очите, да знаеш :shock:
nv952 - майстор
kuger написа:
Ей, ще ми паднеш в очите, да знаеш :shock:
Дано сега да се издигна :-D

:wink:
Малко да ограничим спама! (ако може,не че настоявам :razz: ) :rolleyes:

Изображение
kuger - майстор
Честно казано, проблема си е твой, от където искаш, от там си търси яйце за оплождане :-D
  • 1
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15

Тема "Моята градина (Въпроси за зеленчуци,овошки и други)" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: