Нека намерим най-тънките цени.
ferrari4456 - специалист
Здравейте, закупих машина за рязане на плочки Raider.След това мой колега ми продаде неговата, която е в пъти по-добра от райдера.Отворил съм кашона и съм изпробвал машината без да режа плочки.Тоест мога да я върна в оригиналното й състояние.
Знаете ли дали мога да я върна в Баумакс и да си ми върнат парите или ще трябва да я заменям с нещо друго?
DundyTheCroc - майстор
Преди колко време е купена машината?
dragozow - майстор
Да, аконе си нарушил търговския вид в повечето магазини може да върнеш стоката. Имай предвид че във въпросния се смени собственика и не е зле да позвъниш,.
zaioristu - напреднал
Преди седмица върнах структура за вграждане, но не бях разопаковал и нямаше никакъв проблем.Отиваш на гише рекламации момичето попълва малко документи и ти връща парите.
ferrari4456 - специалист
Преди два дни я закупих, днес ще се пробвам да я върна.
емо ем - специалист
Преди две-три седмици връщах в Баумакс-Хоумакс една малка бака фабрично тонирана интериорна боя Dulux. Причината беше, че цвета на боята в кутията беше 5-6 нюанса по различен от цвета на етикета по който боята се избира. С две думи, етикета показваше цвят беж, а боята вътре си беше чист люляк.

Отидох и го обясних това на гише информация, служителката каза, че не е компетентна по цветове и повика друг специалист, който дойде след 3-4 минути и след като, чу че боята в кутията не отговаря на цвета на етикета започна да обяснява че било така докато е мокра. Тогава му предложих да бръкна с пръст в боята и да нанеса един тестов слой по плота на гишето за обслужване на клиенти за да проверим на практика има ли разлика след като изсъхне. Той, като разбра, че номера не минава, тръгна да търси някакъв шеф за да придвижи рекламацията. След още 5 мин. шефът дойде, взе кутията и започна един оглед сантим по сантим дали целостта на опаковката не е някъде нарушена. Даже я вдига срещу светлината като че търсеше някаккъв воден знак. Ама, аз пък бях я отворил и затворил внимателно и не си личеше да е отваряна. След като нямаше повече причини да ми оспорват рекламацията започна да пише протоколите - два различни + ръчна корекция на касовата бележка. Накрая след около 20 мин. си получих парите.

Между другото, за любителите на Dulux, информирайте се внимателно за боята, която се продава, Dulux не е това което беше, сега се внася от Полша, а сайта посочен на опаковката е само на полски, чехски и унгарски езици. Явно това производство е ориентирано само за источна Европа :afraid:

Тема "Връщане на стока в БауМакс?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: