Нека намерим най-тънките цени.
presar - специалист
vsn написа:
vasko9999 написа:
Колега водоструйката намалена ли беше та е на тая цена?
Да,намалена е от 222лв. на 145лв.
Предполагам,че това е локална разпродажба.
Днес минах пак през Лидъл и бяха останали 3 бр.
Да не би намалението да е от аутлет Меден Рудник

Изображение
Chefo77 - майстор
Ти смятай в тоя аутлет какви боклуци ще набутат ... Всичко, което е останало, върнато четвърти път, минало през сервиза и т.н. Може да има и някоя наденица "Рокфор", мляко "Рокфор", хляб "Рокфор", кашкавал "Рокфор" ...
presar - специалист
Аутлета не е за всичко,нормален Лидъл си е само има щанд с до 50% нехранителни.Аз си взех органайзера за инструменти за 22 лв. от там.
themask - специалист
Някой ако е мяркал помпата за моторно масло из софийските дюкяни да свирка... аз се сетих, де :lol:
nikolson - майстор
Chefo77 написа:
някоя наденица "Рокфор", мляко "Рокфор", хляб "Рокфор", кашкавал "Рокфор" ...
В саламура от накиснати партенки :-D
dadko - майстор
presar написа:
Аутлета не е за всичко,нормален Лидъл си е само има щанд с до 50% нехранителни.Аз си взех органайзера за инструменти за 22 лв. от там.
Какви 22 лв.?
Че тя редовната им цена беше 15 лв.за тези органайзери. Поне за толкова аз си го взех преди време.
А днес в Lidl-а в кв. "Х. Димитър"в София (до мелницата) имаше точно 20 броя перфоратори от 99 лв. Като са им застояли толкова бройки- поне да ги понамалят малко. Аз си имам един "Kress", така, че не ме интересуват тези, но- някой може да си търси...
presar - специалист
dadko написа:
presar написа:
Какви 22 лв.?
Че тя редовната им цена беше 15 лв.за тези органайзери. Поне за толкова аз си го взех преди време.
Големия беше 44лв а аз го взех за 22 лв. със сини,жълти и червените кутийки.
klintan - специалист
presar написа:
vsn написа:
vasko9999 написа:
Колега водоструйката намалена ли беше та е на тая цена?
Да,намалена е от 222лв. на 145лв.
Предполагам,че това е локална разпродажба.
Днес минах пак през Лидъл и бяха останали 3 бр.
Да не би намалението да е от аутлет Меден Рудник

Изображение
И аз отнесох една от водоструйките за 145 лв. Засега не съм я пробвал но я отворих и всичко е в перфектно състояние .Утре ще има тест.
prascho - майстор
Какво ви е мнението за осветителното тяло пуснато тази седмица в Лидл? Става въпрос за лампиона с височина 1,8м/24Вата на цена 95лв. Произведено е в Китай, но ме притеснява, че светодиодите не се подменят. Също така никъде не е отбелязано дали е с 3 години гаранция. Цената все пак за лампион не е ниска. Тези 200/1500 лм добре ли са като осветеност?
fore - майстор
Щом няма отбелязано за годините гаранция, значи е един месец само !!! Така са им осветителните тела !!!

За осветеността- зависи за какво е конструирано тялото, колко ватове и тнт -дали да свети силно или да е с мека, приглушена осветеност.

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: