Възможно е. Виждал съм и други стойности по манометрите. Аз вярвам на Харис......там е 50 литра = 5,6 бара. Аргон, формовак, азот все тая. 

gogo7777 написа:Няма никакво значение каква дюза ще сложи. Той говори за оная дюза, през която минава телта или волфрама. Газ от там не минава.....тя минава през други отвори /дифузьор/ и отива навън. Отворите са достатъчно на брой и големина, ча да не влияе на дебита.С теб изключително рядко сме на едно мнение ,но в случаят и аз си попомислих същото !Но явно само колегата ковеслав е схванал въпроса!
stan73 написа:Да прав си за това по-принцип, но предполагам за всички ще е много полезно да видят някоя/и от тези машини "разкостена", какво наистина е използвано при нея, реално какви параметри покрива и т.н., защото иначе всеки може да си напише по тях каквото му хрумне. Представи си някой купува някакъв ментак, на него пише, че е 250 ампреров, а реално отвътре се окаже, че е около 100 ?...Ми давай ,мисля че в тая или пък в друга подобна тема е мястото за подобни обсъждания !Защото ми се искаше темата Анкета:Кой какъв инверторен заваръчен апарат ползва? да си остане само анкетна и статистическа,и да има поне една такава която да не е осирана с излишни спорове, закачки и интриги, но за жалост не можахме да я опазим !!
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: