Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
Time2Burn - специалист
Ох, всъщност сигмата е с около 50 лева по - скъпа от монтолита. Сигмата не е по - добра и не е доизмислен онзи върток който застопорява ъгъла. А Руби има в склада на Дойран в красно село, като цените му са от 80 до 120 лева. Не се изказвай неподготвен и определено не се сърдя. Има и Руби на 120 см и цената и надали превишава 200 лева. Недостатък е че често се сменяват ножовете, защото няма настройки за дебелина а се реже на око и според силата на ръката с която се бута. Успех, и по - натам питай преди да говориш...
ibogdanov - специалист
zarkoni_1 написа:
s kakvo se rejiat plo4ki nai dobre na koia firma ot kade da si go kupia i kolko struva
аз си купих диамантен диск на JSB от Ташев галвинг, реже фаянс и гранитогрес като масло. Монтиран е на флекса ми. Задължително обаче флекса трябва да има регулиране на оборотите ( реже са на не повече от 1500 оборота). Добре е флекса да е малък и лек, просто се работи по спокойно. Отвори си правя с боркорони ( пак диамантени на Воодкрафт). Диска ми излезе 15 кинта, комплекта корони е към 80 кинта. С короните можеш да си помогнеш много както за дупките в банята ката и за всякакви отвори в бетон, тухли и т.н.
С ф83 надупчих отворите за кутиите на ел.инсталациата за 2 часа!!!!
някъде около 20-25 отвора. Станаха перфектни
Само сметни ако майстора ти ги прави и смята на "точка" колко би ти стравало това.
Теди - специалист
ibogdanov написа:
zarkoni_1 написа:
s kakvo se rejiat plo4ki nai dobre na koia firma ot kade da si go kupia i kolko struva
...
някъде около 20-25 отвора. Станаха перфектни
Само сметни ако майстора ти ги прави и смята на "точка" колко би ти стравало това.
250лв. с кутийте :wink:
SHL - специалист
Теди написа:

250лв. с кутийте :wink:
:-D При мен ще му струва 375лв.
Винаги предимството да можеш да си го направиш сам, съчетано с желанието да си купиш и инструмент ти излиза най-евтино. Поздравления за успешната работа :2thumbs:
ibogdanov - специалист
SHL написа:
:-D При мен ще му струва 375лв.
Винаги предимството да можеш да си го направиш сам, съчетано с желанието да си купиш и инструмент ти излиза най-евтино. Поздравления за успешната работа :2thumbs:
хехехехе :) като сложим и чакането от поне месец и нещо..
поне ти така ми отговори миналата година.
В същност трябва да съм ти благодарен! и да те черпавам здраво. Благодарение на "офертата" дето ми направи се хванах да си правя ремонта сам и не съжалявам. Сега имам хем инструменти, хем определен опит и съм сигурен в това дето ми е закопано в стените (тоци, води и т.н)
SHL - специалист
ibogdanov написа:
хехехехе :) като сложим и чакането от поне месец и нещо..
поне ти така ми отговори миналата година.
В същност трябва да съм ти благодарен! и да те черпавам здраво. Благодарение на "офертата" дето ми направи се хванах да си правя ремонта сам и не съжалявам. Сега имам хем инструменти, хем определен опит и съм сигурен в това дето ми е закопано в стените (тоци, води и т.н)
А здравей :)
Ще ме извиняваш, че не си спомням за коя оферта споменаваш :?
Все пак наистина, ако човек инвестира, малко пари в инструмент и време ще познае удоволствието от работата, която сам е сътворил :)
....Та кога викаш, че ще черпиш :?:
lakosste - специалист
аз имам RUBI 60см. и съм страшно доволен.перфектна е
ibogdanov - специалист
Миналата година, някъде през Август беше... обадих ти се за ремонта на къщата която бях купил и т.н.
Както и да е ! не съжалявам, че се заех сам.
Да не спамин повече темата на човека...........
а почерпката ще е когато приключа с ремонта :) едно градинско хапване... църр пъррр и подобни
Кофти е, че не ми остава много време за ремонта. Общо взето от работа тичам на И'бекта и обратно и така вече година. Ама му се вижда края вече.

Тема "riazane na plo4ki" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: