• 1
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 29
Всичко за дърводелството
ZEDYCUS - майстор
Пооправих едни сгъваеми магарета на вилата вчера. Бяха на 70см едното и 73см другото, но исках височина 50см да е удобно като сглобявам някой шкаф. Та им резнах "ногинье". Май са Френски, дъските са от дъб, след шкурката си пролича. Лак на дървото и хамершлак спрей на краката. :partyman:

Прикачен файл

Преди.JPG

Прикачен файл

24052015925.JPG

Прикачен файл

24052015926.JPG

Прикачен файл

24052015927.JPG
bimbaeco - майстор
Ванка, тая боя на едро ли я купуваш :-D
Може като Хенри Форд да напишеш в обявата в продавалник "Мога да ви направя менгемета в такъв звят, какъвто пожелаете, стига да е зелен" :-D
Екстра са станали магаретата!
nikolson - майстор
Можеш ли да снимаш в близък план връзката на крака към дървото. Да крадна идеята.
Боята май я купува от един човек от Пловдив. Поне аз от него купих скоро Хамърайт на смешна цена.
ZEDYCUS - майстор
:-D Мишо, тoчно тази на магаретата е от Лидл на спрей, остана ми от боядисването на банцига миналата година. На менгеметата е на Протекта. :razz:
Николсон ще ги снимам по близо във вторник, че не са ми подръка. Мислех че са еднакви , ма само цвета им се оказа същият. Имат малки разлики. Да ти снимам ли и закрепването с планките на краката в разгънато положение? :partyman:
nikolson - майстор
Да, точно застопоряването ме интересува. Предполагам как е, но все си е друго да видя.
Мислех, че боите са от http://olx.bg/ads/user/27Up/
ZEDYCUS - майстор
Не съм купувал от него, но гледам в един квартал живеем,та може да взема за парапета на вилата(няма да е зилена :mrgreen: ). :-D
teon - специалист
ZEDYCUS написа:
Да ти снимам ли и закрепването с планките на краката в разгънато положение? :partyman:
...интересна конструкция...като си тръгнал да снимаш,направи и една в сгънато положение...
griffin - майстор
=D> ако лепнеш отгоре на тая дъска една хоризонтална жертвена или пък само я застопориш с дибли без да я лепиш ще може да се реже с циркуляр и няма да се притесняваш какво ще окълцаш отдолу :-D
nikolson - майстор
griffin написа:
=D> ако лепнеш отгоре на тая дъска една хоризонтална жертвена или пък само я застопориш с дибли без да я лепиш ще може да се реже с циркуляр и няма да се притесняваш какво ще окълцаш отдолу :-D
Моята идея е нещо такова. На база разглобяеми магарета да направя многофункционална маса. Вчера се договорих да ми разпробият кофражно платно 200х50 см по мой чертеж, по идея от перфорирания плот на Фестуул. Съответно мисля и за друг прикачен инвентар. Например за стойка за ъглошлайф, стойка за бормашина и други.
Нямам място и всичко трябва да е разглобяемо, сменяемо и лесно за вадене/прибиране.
Последна промяна от nikolson на пон май 25, 2015 2:54 pm, променено общо 1 път.
Фитилчо - майстор
ZEDYCUS написа:
Не съм купувал от него, но гледам в един квартал живеем,та може да взема за парапета на вилата(няма да е зилена :mrgreen: ). :-D

Аз съм купил над 10 литра от него, даже днес пак ще му звънна :lol: че бях забравил.
Гледам има и спрейчета
  • 1
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 29

Тема "Преди и след" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: